🧚‍♀️KÄNSLOR OCH IMPULSER🧚‍♀️

 
Jag startar ungefär 20 nya företag, 13 olika poddar, möblera om 5 gånger, starta 17 olika nya facebook pages och instagramkonton - PER DAG.
 
Nja. Men den där känslan han pratar om i videon 👇 kommer till mig rätt många gånger på en dag. Det skulle innebära att om jag följde den, så skulle 👆👆👆 hända.
 
Idéerna flödar konstant och hjärnan pratar jämt (fast iofs, NÅNTING måste jag ju göra när jag ändå inte kan sova på nätterna 😁).
 
Det är ofta jag följer mina känslor och impulser och det blir både tokigt och bra, och jag både älskar och skyr dessa - och slår ganska ofta på mig själv för att jag inte hejdade mig- IGEN. "Vad kommer folk att TYCKA?!" till slut liksom. Och jag hatar ännu mer att jag bryr mig.
 
Jag tränar på att se de som en tillgång. Det bästa och helt ärligt DRÖMMEN vore dock att ha nån som tar vid mina känsloimpulser och fortsätter arbeta med dom (eller lägga ner dom pga jag glömmer att jag har startat och kommer aldrig bli arg på dig!) när de har lämnat mig.
 
Det är liksom lite den grejen som är utmaningen ibland. (men om du gillar att vara chef och bossa över kreativa, idésprutande sparklelicious queen och dessutom är något fierce på struktur och prioritering så PMa mig!).
 
Plus, jag tror min kille skulle bli glad så att det slipper ligga tio olika kreativa projekt framme jämt OCH HAN FÅR INTE RÖRA NÅT FÖR DET FÖRSTÖR MIN KREATIVA PROCESS. Ja, även om det innebär att flytta det jag började för ett halvår sen (ett halvår om man har TUR alltså!).
 
Men. Och det var det här jag skulle komma till: Vad skulle hända om jag faktiskt agerade på den där känslan, varje gång den kommer?
 
Kanske värt att testa, kan bli kul. Iallafall för er 🤣. Och för hela Youtube. Ah, fick en till idé nu. Kul.
 
👇👇👇👇4-minute värdefull watch!👇👇👇👇