Lust eller prestation?

Hej superstar!

Vad drivs du av? 
 
Jag insåg för ett tag sen att jag bara presterar. Allt som jag gjorde för att jag trodde att jag älskade det, hade bara blivit prestationsdrivet och inte lustdrivet. Jag älskade ju att göra det, men varför kände jag då sån olust till det? 
 
Jag började sakta men säkert ett arbete kring att få tillbaka lusten igen. Allt från att arrangera om hela mitt liv till att jobba mer med personlig utveckling, ta coachning, hitta nya nätverk, hjälpa andra, och så vidare.
 
Jag börjar sakta men säkert göra saker tack vare LUST igen. Något som hjälpt mig de senaste veckorna är folk som har sagt åt mig "Carro, du måste sluta vara så mycket i huvudet, lyssna på kroppen!". Inte för att jag har ont i kroppen, utan mer att jag ska lyssna på vad magen, hjärtat och själen säger, istället för att TÄNKA ut hur det känns, Du hör ju själv hur sjukt det låter att "tänka ut hur det känns". Och när vi tänker så är det mest förenat med rädslor. Kroppen vet alltid först vad som känns rätt och inte, sen kommer hjärnan (egot) in och börjar röra till det med en massa "men hur?" och "men tänk om?" osv.
 
Jag vill älska det jag gör, och jag vill älska det jag har älskat hela mitt liv. Men jag behöver börja om. Ta bort alla krav, alla krav på prestation, allt som har med att nå ett mål eller skapa resultat att göra, och bara göra dfet för att det är kul. 
 
Känner du igen dig?
 
I så fall vill jag tipsa om den här boken, som även den har hjälpt mig mycket. Jag tror att den kan vara värdefull för dig också, speciellt om du jobbar kreativt, skapande eller är entreprenör och egen.
 
Av författaren till Eat, pray, love. En bok av Elisabeth Gilbert och en film med Julia Roberts.