Frilans och semester

Hej!
 
Det här med att frliansa och ta semester är knepig tycker jag. Jag tycker ju att det är så himla kul att jobba! Och jag vet att jag även behöver låta hjärnan landa och inte göra nånting ibland, även om jag får energi av det jag gör. 
 
Idag har jag iallafall försökt att halvjobba, om man kan göra det. 
 
Ibland har jag varit inne och nätverkat på sociala medier, bokat upp möten, sökt en del projekt jag är intresserad av. 
 
Sen har jag skapat mina visionboards och försökt välja ut vilka av alla inspirerande bilder som ska få ta plats och klistras upp, och lagt pussel för att få fram den mest inspirerande konstellationen. Det tillfredställar min skaparanda och blir otroligt meditativt för min del.
 
 
En bild på Blondinbellas hem skulle definitivt få en plats på min visionboard...
 
 
... precis som härliga strandbilder!
 
 
Vad har du i ditt liv som ger dig ett meditativt tillstånd (med det menar jag när du upplever att tid och rum försvinner medan du gör det). Meditation? Yoga? Visioboard? Promenader? Träning? En speciell plats? Dela gärna med dig och bidra med inspiration till andra!
 
 
Sociala medier och uppdateringar
Jag försöker lägga undan mobilen så mycket som möjligt, därav har jag inte tagit bilder. Jag har även tagit bort alla mina sociala medier-appar för att lättare skippa "slöscrollet".
 
Och det är väldigt effektivt kan jag tala om! Jag har SÅ lätt att slöscrolla allt och alla när jag har apparna där, oavsett om jag är hemma eller ute på vift. När jag inte har apparna så har jag lättare att ta mig an uppgifter som jag VILL göra, och när jag t.ex. åker tunnelbana så tar jag med mig en bok eller lyssnar på en podd istället för att informera mig om vad hela världen gör. Jag mår så mycket bättre av det as well, och det gör också att jag väljer mer noggrant vad jag faktiskt lägger upp på sociala medier och inte. 
 
Vilket socialt medie skulle du må bättre av att detoxa?