Världens hemligaste inspelning och "FRAMGÅNG"!

Hej y ´all! 
 
Jag vet, jag har fortfarande inte gjort mig av med migg "y ´allande", i just love it!
 
Den här veckan har varit händelserik! Alltifrån att inspirera niorna i Fittjaskolan till att välja gymnasium och utbilda sig till sin dröm, till att själv bli inspirerad föreläsningar, jobba msom skådespelare i två inspelningar, jobba på dansfest och gå på audition. Förresten!
 
Det var kanelbullens dag i tisdags! Det är ju ändå rätt viktigt att ha koll på den... Logga in på Facebook och kika på när jag programleder världens kortaste talkshow Citysoffan, där reder vi ut många begrepp, exmeplvis vilken fyllning som är en must have i kanelbullen, och mycket annat... :) 
 
Här kommer veckans tre höjdpunkter: 
 
1. Hemligaste inspelningen ever!
På första plats, även om höjdpunkterna inte rangordnas, så kommer ändå världens hemligaste inspelning. Inspelningar när det gäller tv och film är ju alltid hemliga, men den här var i hemligaste laget. Jag får knappt berätta att jag var med i det jag inte får berätta vad det är. 
Varför är det veckans etta då? 
Jo, för att den kvällen som inspelningen ägde rum var jag i ett sånt flow! Jag hade så otrooligt roligt! Det är ofta väldigt många personer på en inspelning, jag råkade hamna med folk som var så himla roliga (även om säkert fler var roliga). Jag kan liksom inte beskriva det, men du vet när du känner att du är i ett sånt flow, alla går hem hos dig, du går hem hos alla, du blir ompysslad och uppmuntrad och folk gillar det du gör. Det var en magisk kväll och så fort jag får berätta något mer så ska jag göra det! 
 
2. "FRAMGÅNG" med Annika R Malmberg
Framgångscoachen som är hysteriskt rolig bjöd på skrattfest och igenkänning på hög nivå! Jag har satt upp att jag behöver skratta mer i mitt liv och det gjorde jag här med besked. Vad är framgång? Hur når du framgång? Hur mäter du framgång? Allt fick vi svar på i hennes föreställning, och turligt nog fick jag en intervju med henne efterråt, dne kan du lyssna på här: https://soundcloud.com/stockholmlokalradio/framgang-annika-r-malmberg
 
 
 
3. Audition för rollen som Astrid Lindgren
I lördags och söndag var det audition för filmen om hennes liv, och varför det är en höjdpunkt är för att det är en personlig sådan. När jag kom dit skulle jag lära in mig en text som jag sen skulle leverera framför kameran. Efter två timmar kom jag in, och jag kände att jag verkligen hade texten i kroppen. Killen som filmade ville ge mig direktiv, vilket han gjorde, och jag blev glad över att jag tyckte att han överregisserade, dett innebar för mig att jag insåg att jag kan det här, jag fattar direkt vadh an är ute efter och det behöver inte nämnas mer än en gång. 
Jag levererade texten på ett sätt som kändes sjukt bra, och han var väldigt nöjd, det är superkul! 
 
 
Nu ska teamet titta på 400 auditionfilmer, och medan de gör det håller jag tummarna för att de ringer för en callback :D