Efter regn kommer... uppehåll

Hej där! Igår fungerade det inte att importera bilder så därför kommer gårdagens inlägg upp idag istället 😊,

Jag bloggar ju aldrig längre. Aldrig någon ro till att skriva eller fota. Nu har jag semester och nu känner jag både lusten och inspirationen som tränger på, och vilken tur att jag kan få utlopp från den här! Även om det bara blir "idag har jag ätit tårta" kind of inlägg. Alltså, jag tycker att såna inlägg är så tråkiga! Inte att skriva, men att läsa. Vem bryr sig om att jag har ätit tårta liksom? Och jag kommer inte på nåt intressantare, tårtan är det mest intressanta som händer under dagen liksom. Framförallt när jag är ledig och bara vill dega. Jag får se till att fylla mina dagar med mer spänning helt enkelt 😉.

Duktiga mormor som kämpar med sin onda höft
💖💖

Efter regnet blev det uppehåll så vi tog oss ut på en liten kvällspromenad. Mormor kämpar så med sin opererade höft. Skönt var det iallafall att komma ut, frisk luft, doft av hav och en fläktande havsbris.

Lite senare gav jag mig ut på en kvällspromenad och fotade lite. Här ser du först utsikt från huset.

Fönsterutsikt. No filter.

Det är svårt att göra utsikten rättvisa, den är way vackrare och mer rogivande på riktigt.

Det tar några dagar för mig att varva ner. Jag känner mig rastlös samtidigt som jag att jag behöver det här. Knäppt. Så det var bra att det regnade igår, så att jag inte hade något val mer än att stanna inne och läsa tidningar och spela spel 😊