Dramatisk resa till Mallis

Så, jag och killen sitter på flyget till Mallis. Mätta och glada, och vad händer. Jag svimmar. Twice! Dramaqueen, tänkte jag om mig själv. Except det var jobbigt drama, haha.

Jag har en historia av att ha svimmat mycket i min ungdom och då berodde det dels på att jag slutade äta en sväng, därefter att jag var väldigt känslig för värme och dålig luft och jobbade mycket i just det.

Jag har inte svimmat på fem år MINST så det här kom oväntat.

Hur som helst, vi satt lyckligtvis vid nödutgång och där är det alltid mer benutrymme så efter att jag hade krampat klart (vilket jag också gjorde enligt min kille) så lade jag mig ner och låg där resten av flygresan, som som tur var inte var så lång.

Flygvärdinnorna på Thomas Cook Airlines var HELT fantastiska och förtjänar guldmedalj. De gjorde allt för att jag skulle må bra, kom med filtar, fixade resorb, såg till att jag låg bra med kuddar, osv. De fixade till och med så att jag kunde ligga ner under landning, genom att flytta på lite folk.

Efter flygturen så fick jag åka rullstol genom hela terminalen för att ta bagaget. Varför rullstol?
Jo, när jag svimmar så svimmar jag. Ställ mig upp och jag svimmar igen. Så har det varit sen jag var 15 så jag har börjat lära mig, haha. Därför valde jag att inte gå genom den stora terminalen utan ta det säkra före det osäkra. Så glad att jag gjorde det.

Min kille var en hjälte under hela resan. Inte nog med att vi varit ihop i fem år och aldrig rest ihop, denna är den första, utan dessutom behöver han ta hand om ett kolli under hela resan. Jag är kollit. Han gjorde det med bravur, såg till att jag åt och drack, låg bra, fixade allting kring bagage, hotell, transport osv medan jag var halvt väck. Inte för att han inte skulle gjort det oavsett, men hela händelsen var ju hyfsat dramatisk för honom också och jag är så tacksam på det sätt han tog ledarskap över situationen istället för att panika.

Dagen följdes av mycket vila och efter mat och dryck orkade vi ta oss ut på en kort promenad.

Hotellet vi bor på är magiskt, från första klivet in i den stora, harmoniska loungen till personalen, service, maten, utsikten, vädret, poolen. Jag hoppas så mycket på att resan fortsätter bättre än den började.