Vi klipper i våra drömmar

Hej där!
 
Häromdagen träffade jag en kär vän som precis har kommit hem från en lång resa. Vi hade bestämt oss för att sitta och klippa och klistra i tidningar för att göra visionboards.
 
Visst kan det vara förvirrande att leta efter sina drömmar och mål?
 
Jag har ju varit på tidningsturne runt om i Stockholm och hämtat tidningar från folk som vill bli av med de, win win-situation verkligen. Allt från träningstidningar, inredning, entreprenörsskap, hästtidning, familjetidning, glossiga magasin, och så vidare. 
 
Min process tar lite tid, jag vill gå igenom alla tidningar först, klippa ut allt jag får feeling för, och sen ska jag klistra in det i en bok eller på en plansch.
 
Varfär gör vi det här då?
Om du inte vet vart du ska, då spelar det ju ingen roll vilken väg du tar. Och min erfarenhet är att det är viktigt att veta vars du ska för att veta vad du ska tacka ja och nej till. Ofta gör vi saker baserat på vad vi måste, behöver eller förväntas göra, och det är inget för mig. Jag vill göra baserat på lust och vad som är roligt, och det blir tydligare vad som ger mig inspiration, lust och vad som är mina drömmar och mål när jag har det framför mig i en bok eller plansch. En riktning, en guidance.
 
Jobbar du med visionboards? Hur ser de ut? Hur tänker du när du skapar de? Dela gärna <3. 
 
 
#1 - Anonym

http://www.imgnorge.com/

Jobb för dig?

Med vänlig hälsning,

Peter

Tack för bra podd!

Svar: Hej, tack snälla!! Såg det här meddelandet för ett tag sen och det gick inte att svara, så tack!
Caroline