Prestationsångest blev till bloggtorka

HALLÅ I STUGAN!
 
Det var så länge sen jag skrev här, men nu glöder det i firngrarna igen. Vet du, att det sjuka är att jag fick prestationsångest om vad jag skulle skriva om. Ska det vara en blogg där jag berättar vad jag gjort idag? Och vem skulle vilja läsa om det?! Eller ska det vara en blogg som bara visar upp de jobb jag gör inom media/event/teater/coaching och allt annat jag håller på med? Ska jag verkligen publicera ett inlägg som inte har några bilder? Jag själv tycker ju att det är sjukt tråkigt att läsa såna inlägg. Eller ska det vara en blogg som handlar om personlig utveckling? Eller ska jag kanske starta fem olika bloggar som handlar om fem olika saker?JA, vilken bra idé!
 
NÄ!
 
Så därför har jag inte skrivit något på länge, det tog liksom stopp. "Det är ju så viktigt att ha et fokus" på sin blogg. Vad kan läsarna förvänta sig när de kommer in på min blogg? Och jag själv kunde inte riktigt formulera det, speciellt eftersom att jag behöver bygga mitt varumärke men tycker att det är ASTRÅKIGT att bara bygga ett varumärke och vill verkligen vara personlig as well. Jag har fått sån fin feedback på mina personliga inlägg, läsare som känner igen sig i det jag skriver om och kanske inte vågat uttrycka det själva, eller läsare som säger att "när du skrev trillade polletten ner, det är exakt så jag känner!". Och hur häftigt är det inte att få bidra till en annan människas insikter? Hur fint som helst!
 
Så i de tankarna har jag vandrat, och vandrat, och vandrat. Och inte så kommit nån vart egentligen, så nu gör jag så att jag skiter i dom och skriver vad jag vill, tills varumärkesstrategen med stort V hoppar på mig och formar mig.
 
Nu ska jag testa en ny body scrub och ett nytt body butter, xmas edition! Är det bra vill jag bidra med en recension, hörs snart!