I min korridor blir ingen misshandlad, de bränner bara upp sina lägenheter

Hej!

Uppe med tuppen idag pga tvättid. Gillar inte att gå upp när det är mörkt och gillar inte att tvätta i det här huset, det är obehagligt att bo här som det är. Har alltid tvättat hos min kille och bara tvättat här en gång sen jag flyttade in för ett år sen, men du var det dags igen alltså.
 
Och jag är så stolt över mig själv! Även om jag var rädd varenda gång jag gick ner till tvättmaskinen (på grund av allt skumt folk som hänger i huset och alla jobbiga händelser här det senaste året) så gjorde jag det! En vinst för mig. Nästan så att jag hade högern uppe när jag gick ur hissetn i källaren, IFALL det skulle vara en skum typ som gav sig på mig, men icke.
 
Senast igår kom ambulansen hit och hämtade en person som hade blivit misshandlad i en av korridorernna. När jag kom in i lägenhetshuset så stod det ett gäng och skällde ut nattjouren på grund av säkerhetsbrist. Jag vet inte om personen som slog hörde hemma i byggnaden eller inte. Läskigt.
 
I min korridor händer som tur är inte sånt där! Här är det bara folk som kissar i hissen, lägger bajskorvar i korridorerna och grannar som bränner upp sina lägenheter och röker hasch. Nothing special. Vissa har det värre.
 
Oavsett vad, så är jag otroligt tacksam över att jag fick den här lägenheten för ett år sen. Mitt mål var att bo på Södermalm och det kom till mig snabbare än vad jag någonsin hade trott, och jag krigade verkligen för en egen lägenhet. 
 
Men jag är rädd. Jämt. Och jag tappar energi så fort jag tänker på att jag ska komma hit. Älskar lägenheten, hatar huset. Men bor man på knivsöder så gör man, eller hur var det?