Hudkrämer för ansiktet!

Hej kompis!
 
 
Och jag kan slå vad om att du tänker; men ansiktet då?! Jag måste ju ha bra ansiktsprodukter!!
 
SJÄLVKLART SKA DU HA DET! Vem är jag att lämna dig i sticket? Jag har ju givetvis tänkt på det också! Därför kommer jag att presentera dessa: 
 
1. Cleansing lotion från Jabushe!
Många tvättar av smink med tvål, oh det är ett BIG NONO! Tvål (när den kommer i kontakt med vatten) får ett högt PH-värde vilket gör att den tvättar bort ALLT från ansiktet. Detta bidrar till att din hud blir torr och du känner att den stramar. Detta resulterar ofta i att du smörjer in dig med en fet kräm för att få bukt på problemet.
 
Den här lotionen är skonsam och fungerar superbra på iallafall min hud. Efter denna lägger jag givetvis på en nattcreme.
 
 
 
2. BAM BAM BAM! Nattcreme! Det är egentligen en dag- och nattcreme och trots att burken är sjukt osexig, så är innehållet amazing! Ofta när jag har smort in ansiktet så känner jag ändå att vissa delar blir torrare än andra (typ runt näsa och ögon) men med denn blir min hud len as a babys bottom! Denna är från Marja Entrich, Björksav och Nyponkräm.
 
 
 
 
3. Det här med serum är ju så otroligt populärt! Varför jag använder två. Det första är denna från Gilda, som jag blandar ihop med dagcremen. Jag själv kör den bara dagtid. Man trycker ut en skutt från dagcremen och denna serum, blandar ihop och smörjer in ansiktet. Gör detta varje dag och det håller verkligen hur bra som helst, från morgon till kväll. Denna från Gilda som är ett svenskt märke.
 
 
 
4. Som jag sa, jag använder två serum. Detta är det andra och det smörjer jag på INNAN jag har blandat ihop serumet från Gilda och dagcrämen med den osexiga burken. Om det behövs? Vet inte. Om det känns lyxigt? OH YES! Om det känns bra?! HALLELLUUUJAH! Jag tycker personligen att min hy aldrig har känts så mjuk och fräsch som den känns nu, heeela dagen! Detta vitaminserum är från Rosenserien.