Lagar mat, trots att jag bränner vid

Hej kompisar!
 
Woooow, i missed you bloggish! Det händer inte mycket här, men det gör det på Instagram, följ mig där om du vill, vågar och kan; mellocarro.
 
Ikväll har jag haft en egenkväll i min killes lägenhet. Han har både bredband och tv vilket jag inte har, så skönt att kunna slappa med det. Och guess what you guys, jag har lagat mat!! Crazy woman tänker ni! Och med all rätt, jag är lite crazy. Kul att man kan förändras liksom.
 
Egenkväll är vad det är! Löjromstoast stod på tapeten, därefter kött och potatisgratäng. Allt blev väl lite halvbränt sådär, som det kanske blir när man är en tvättäkta nybörjarmatlagare. Nu blir det kanske lite Ben&Jerrys.
 
Men hallådär, jag har faktiskt pysslat också! Jag har skrivit lite brev och klippt och klistrat. Otåligheten fick sättas på prov och jag hade en dialog med min inre röst som sa "Carro, sånt här tar tid, deal with it!". Till slut kunde jag inte deal with it så jag packade ihop allt. Hur gärna jag än vill vara pysslig så är jag inte riktigt där än, haha. Tur att jag är bra på annat.
 
Idol har jag kollat på  Idol och nu Hellenius Hörna. Vilken jävel han är på att intervjua, den där Hellenius. Jag skulle så gärna vilja samarbete med honom, och lära mig mer om hur han jobbar och hur han tänker kring saker och tid. Och ingenting är omöjligt har jag ju märkt, så det får bli ett nytt mål!
 
Ciao ciao!