Hur ser din visionboard ut?

Hej kompis!
 
Idag är min bröstfrustration ett minne blott. Förmodligen för att det regnar och är ett astråkigt väder. Jag är fortfarande fundersam kring hur jag ska palla sommaren genom att inte ha bikini, men det kanske löser sig. Jag får i värsta fall se ut som 50 i förtid, trots att jag igår gjorde en ansiktsbehandling som var anti aging (som egentligen var min mammas men som jag fick hoppa in och ta). Men det var bra, lika bra att förebygga att huden ser ut som skit om tio år på grund av solning, dåliga eller inga hudkrämer. Det är viktigt att se till sin kropp så att den mår bra.
 
Idag har jag gjort lite ekonomiuppgifter som jag har fått via en utbildning jag ska gå på Balansekonomi. Jag propsar fortfarande för den, ett seminarium i Stockholm is coming up den tionde juni, jag ska gå för tredje gången. Säg till om du vill haka på.
 
Inspiration, engagemang och livsglädje är vad den bjuder på. Lite frustration, tårar, skratt därtill.
 
Annars så har jag fått en hel massa egentid ikväll! Pojkvännen har bestämt sig för att leka med sin dator på annan ort, vilket gör att jag kan mysa med bra böcker och tända ljus ifred, helt utan att nån klagar på att det luktar för mycket. Jag ska också ta tag i att göra ett Visionboard för sommaren. Det är så mycket jag vill göra! Ha flera riktiga soldagar (förra året hade jag bara en), tjäna en massa pengar (på ett eller annat sätt), åka båt (segla eller motorbåt), umgås med vänner, träna och hålla mig i form. Så mycket vilja, så lite struktur.
 
HEPP!