Viktresan 2012-2013

Hej kompisar!
 
Jag tänkte inte tjata så mycket mer om min viktnedgång på 17 kilo, vi vet att jag har gjort det, yada yada ;) Men jag har lovat er en före och efter bild. Så här får ni det. Självklart fortsätter utmaningen under 2014 och det ska bli spännande, för jag är riktigt taggad. Och jag hoppas att det håller i sig.
 
 
START! Det var här motivationen kom. Det här är det största jag har sett ut och jag kände mig verkligen inte som mig själv. Att sitta hemma vid datorn och tycka att coca colan i kylskåpet är höjdpunkten på dagen säger rätt mycket. Och inte bara om viktuppgången. Så efter att jag har hört många bra stories om ITRIM så bestämde jag mig för att börja där och det har jag inte ångra en sekund. 
 
 
Det kostar en del men investeringen är större. Jag är på väg att få mig själv, mitt välmående och tidigare beteende tillbaka vilket är fantastiskt, och jag har lärt mig så fruktansvärt mycket på vägen.  Till er alla som funderar på att börja eller ska börja på ITRIM eller en annan viktresa nästa år; Grattis! Det kommer att vara ett av de bästa besluten ni någonsin har tagit och ni kommer, trots viss pina på vägen, att komma ut som starkare och mer välmående människor. Och ni kommer aldrig någonsin att vara ensamma på vägen.
 
Julafton 2012.
 
 
 
Det är inte bara festligt att gå ner i vikt. Inte på det sätt jag gjorde. Jag behövde äta en del inte alltför roliga rätter. Som den här gröten till exempel. Den kunde jag ändå stå ut med, men sopporna. Njaaa. Och suget som kom! När jag började med rätterna blev jag jättesugen på knäckemacka och brieost. Superkonstigt, det har aldrig lockat mig tidigare. 
 
 
När man har ätit soppa i tre veckor så får man gå vidare till smoothies och bars, betydligt lättare att få i sig! Dagen jag skulle börja äta en bar till frukost så tänkte jag att jag aldrig någonsin skulle kunna bli mätt på den där. Jag orkade halva.
 
 
 
 
 
 
Det här är kanske efter en, två månader med Itrim. Minns att det är innan en inspelning med Bergs bärbara talkshow. Jag kände mig snygg. Det var coolt, för det var längesen vid den tidpunkten.
 
 
Gruppmöte på Itrim när vi fick bär vår egna vikt. Tungt som fan och jag fattar inte att jag faktiskt har gått och ägt den där vikten.
 
 
Det här är i Maj, Juni. De gamla träningskläderna börjar bli för stora och känslan är mäktig.
 
 
 
Julafton 2013, efter all nyårsmat. Har lagt bort allt vikttänk över julen och bara njuter istället. 
 
 
 
Jag ser fram emot ett fett 2014 då jag verkligen ska bejaka och ta till mig, men framförallt ANVÄNDA allt som jag har lärt mig. Jag hoppas att jag kan.