Skrämmer du bort dina känslor?

Just nu sitter jag vid mitt svarta matbord och fingrar på tangentbordet på min minimalt tunna, bärbara MAC-dator. Framför mig finns två vackra, tända ljus som sitter i ljusstakar av marmor och guld. 
 
Brevid mig står en vit kanna fylld med rosa, färska tulpaner.
 
Min vänsterarm nuddar stundtals min vita tekopp, den med svarta prickar, gulddetaljer på, som det står "GO WILD" inuti, och doftar fruktte ifrån. Texten ser jag upp - och ner eftersom att jag är vänsterhänt och örat egentligen ska stå till höger, men vad gör väl det om jag ändå får energi av det? :) 
 
Jag såg en vild på Facebook idag. Den talade till mig mycket, eftersom att jag just nu undersöker hur det är att lyssna på kroppen istället för på hjärnan. Jag undersöker hur det känns, istället för vad jag tänker. Se, tänka, det kan jag. Det är det enda jag har gjort. Men trots att jag är en känslomänniska av rang, så har jag sällan KÄNT efter.
 
Så vad menar jag med det? 
 
Du vet när du ska fatta beslut? Eller ska göra nånting. Ofta  försöker vi tänka ut lösningar, istället för att lyssna på kroppen, som alltid vet först.
 
Jag kommer inte att gå in i detalj på just detta idag, det kommer längre fram, det jag däremot kan säga är att jag nu känner enorm skillnad på när det är hjärnan som pratar (resonerar, förklarar, bortförklarar) eller kroppen som känner. Bilden jag såg kanske ävne kan hjälpa dig: 
 
 
 
Känns det pirrigt i hela kroppen, det du ska göra? Visst, rädsla kanske finns där, och pirr kan finnas samtidigt. Eller känns det bara magont? Märker du hur hjärnan försöker resonera sig fram till ett svar, förklara eller bortförklara vissa tankar eller känslor du har? För att det är mer eller mindre logiskt? Du känner som du känner. Sen kommer hjärnan "men jag BORDE ju inte känna så, för att.....". 
 
Well, guess what darling. Du känner ju så. Var i det. Låt det vara som det är, låt det kännas som det känns. Det är helt okej. 
 
 

Tips på alkoholfria drinkar?

Hey ho!
 
Inför schlagerlördag så vill jag göra drinkar att hälla i mina nya, sparkling schlagerglas (kolla Schlagerkitet på min insta @mellocarro)
 
Utmaningen är bara detta: 
Jag är sugen på alkoholfria. socker - och sockersubstitutfria drinkar. Gärna fruktiga. Har googlat på det enormt men det kommer bara upp tips där det ingår läsk eller sötningsmedel eller alkohol.
 
 
 
 
 
Vad kan man göra istället, har du tips? 
 
 

🧚‍♀️KÄNSLOR OCH IMPULSER🧚‍♀️

 
Jag startar ungefär 20 nya företag, 13 olika poddar, möblera om 5 gånger, starta 17 olika nya facebook pages och instagramkonton - PER DAG.
 
Nja. Men den där känslan han pratar om i videon 👇 kommer till mig rätt många gånger på en dag. Det skulle innebära att om jag följde den, så skulle 👆👆👆 hända.
 
Idéerna flödar konstant och hjärnan pratar jämt (fast iofs, NÅNTING måste jag ju göra när jag ändå inte kan sova på nätterna 😁).
 
Det är ofta jag följer mina känslor och impulser och det blir både tokigt och bra, och jag både älskar och skyr dessa - och slår ganska ofta på mig själv för att jag inte hejdade mig- IGEN. "Vad kommer folk att TYCKA?!" till slut liksom. Och jag hatar ännu mer att jag bryr mig.
 
Jag tränar på att se de som en tillgång. Det bästa och helt ärligt DRÖMMEN vore dock att ha nån som tar vid mina känsloimpulser och fortsätter arbeta med dom (eller lägga ner dom pga jag glömmer att jag har startat och kommer aldrig bli arg på dig!) när de har lämnat mig.
 
Det är liksom lite den grejen som är utmaningen ibland. (men om du gillar att vara chef och bossa över kreativa, idésprutande sparklelicious queen och dessutom är något fierce på struktur och prioritering så PMa mig!).
 
Plus, jag tror min kille skulle bli glad så att det slipper ligga tio olika kreativa projekt framme jämt OCH HAN FÅR INTE RÖRA NÅT FÖR DET FÖRSTÖR MIN KREATIVA PROCESS. Ja, även om det innebär att flytta det jag började för ett halvår sen (ett halvår om man har TUR alltså!).
 
Men. Och det var det här jag skulle komma till: Vad skulle hända om jag faktiskt agerade på den där känslan, varje gång den kommer?
 
Kanske värt att testa, kan bli kul. Iallafall för er 🤣. Och för hela Youtube. Ah, fick en till idé nu. Kul.
 
👇👇👇👇4-minute värdefull watch!👇👇👇👇