Har du råd att skilja dig?

Hello darlings!

Idag har jag, förutom att jag suttit och solat på balkongen,haft ett telefonmöte (eller messengermöte egentligen, men är det ens ett ord?) med en superinspirerande kvinna som håller i föreläsningar och snart en workshop för kvinnor som vill ta tag i sin ekonomi, kanske börja investera, spara till något, eller helt enkelt bara ha råd att skilja sig någon gång. De flesta kvinnor i Sverige har inte råd att skilja sig då det oftast är mannen (om du lever i heterorelation) som har hand om ekonomin OCH tjänar mest.
Jag är glad att allt sånt börjar ändras nu. Eller rättare sagt: att vi kvinnor tar ansvar för att förändra detta nu.

Jag har tidigare jobbat med att utbilda människor i att skapa ett rikare liv när det gäller tid, pengar och energi och därav tänkte att jag hade mycket att bidra med till den här kvinnans utbildning som hon håller på att skapa.


Älskar by the way hennes story. Hon hade gått runt i två år och känt att hon inte trivdes på jobbet så en dag sa hon upp sig. Utan plan, utan något annat att gå till. Hon var bara tvungen att komma bort, hon kände att hon var menad för ett annat syfte. Så sjukt modigt! Vägen framåt var inte lätt men nu har hon äntligen full kraft och energi för att skapa det hon vill skapa. Hennes story kan du höra på föreläsningarna.

Ibland behöver vi ju, som det så klyschigt heter, stänga en dörr innan en annan öppnas.

Har du njutit av solen idag eller ej?