Har du råd att skilja dig?

Hello darlings!

Idag har jag, förutom att jag suttit och solat på balkongen,haft ett telefonmöte (eller messengermöte egentligen, men är det ens ett ord?) med en superinspirerande kvinna som håller i föreläsningar och snart en workshop för kvinnor som vill ta tag i sin ekonomi, kanske börja investera, spara till något, eller helt enkelt bara ha råd att skilja sig någon gång. De flesta kvinnor i Sverige har inte råd att skilja sig då det oftast är mannen (om du lever i heterorelation) som har hand om ekonomin OCH tjänar mest.
Jag är glad att allt sånt börjar ändras nu. Eller rättare sagt: att vi kvinnor tar ansvar för att förändra detta nu.

Jag har tidigare jobbat med att utbilda människor i att skapa ett rikare liv när det gäller tid, pengar och energi och därav tänkte att jag hade mycket att bidra med till den här kvinnans utbildning som hon håller på att skapa.


Älskar by the way hennes story. Hon hade gått runt i två år och känt att hon inte trivdes på jobbet så en dag sa hon upp sig. Utan plan, utan något annat att gå till. Hon var bara tvungen att komma bort, hon kände att hon var menad för ett annat syfte. Så sjukt modigt! Vägen framåt var inte lätt men nu har hon äntligen full kraft och energi för att skapa det hon vill skapa. Hennes story kan du höra på föreläsningarna.

Ibland behöver vi ju, som det så klyschigt heter, stänga en dörr innan en annan öppnas.

Har du njutit av solen idag eller ej?

Skrivkramp deluxe!

Hej you guys!
 
Alltså det här är så frustrerande! Jag har tänkt såååå många gånger att jag ska blogga mer, för jag har så mycket värdefullt jag vill dela med mig av som jag verkligen tänker kan vara ett bidrag till andra.
 
Men det tar stopp.
 
Jag tänker och tänker och tänker och tänker och kommer på bra formuleringar men så fort jag ska sätta mig och skriva ner och formulera by hand så kommer det inte ut nånting. Jag har ju pluggat journalistik och älskar att skriva, så jag fattar inte varför det tar stopp här.
 
Är det för att jag inte har en tydlig mottagare? Att jag inte vet för vem jag skriver? Att jag inte har en UPPGIFT? Att jag inte har en struktur? Nu blev det många inten, jag kanske ska fokusera mer på VAD jag har.
 
- jag har content
- jag KAN skriva
-jag har en rad med ämnen jag kan skriva om
-jag har läsare
-jag har erfarenhet
 
Jag har en massa, jag kanske bara får sänka prestationen?
 
Hur gör du när din skrivkramp sätter in?