Att "göra sin grej"

Hej superstar!


Idag har jag, medan min kille förgyllt vardagsrummet tv med e-sport, gjort en visionboard. I samma rum. Jag lovar, det går. Så länge han är tyst 😊.

En visionboard har jag ju gjort förut, flertalet gånger, men denna gång har jag tagit hjälp av Carolina Gårdheims nya bok "Gör din grej".

Vad är skillnaden denna gång mot alla andra gånger? Jo, det är att jag upplever att jag vill sjukt mycket, så mycket att det istället inte blir någon riktning alls. Så nu vill jag liksom börja om, starta på nytt. Rensa ut och bort alla tankar jag haft så länge på vad jag vill göra, och göra en ny, fräsch uppdatering i hjärnan.

Jag är verkligen i en rensningsperiod för övrigt och det är så himla skönt! Jag har blivit så overwhelmed och överöst med prylar, tankar, dålig mat, och därmed rensat lägenheten, kroppen och hjärnan. Allt är i process och fasen vad mycket bättre jag mår! Detta är inget jag har planerat utan har blivit ett resultat av att jag har haft lust att förändra olika saker i mitt liv, och jag började med att rensa lägenheten.

Hur som helst, därav känner jag att jag vill uppdatera min hjärna och använder denna gedigna bok till det.

Såhär blev resultatet av visionborden.

Carolina Gårdheims vackra bok!

Därefter gjorde jag en övning i boken, som jag själv även lär ut i min workshop jag håller. Det är en av de mest kraftfulla övningar jag vet, för att få koll på vad som ska vara mest fokus i livet just nu, eller vilken rubrik man nu vill sätta. Mer om den i ett annat inlägg.


Trevlig kväll!