Vilket fokus har du?

Hej kompis!
 
Jag har tagit mig an ett 90 dagars "wealth conditioning programme" där jag varje dag upprepar olika mantran, rörelser samt skriver om det jag drömmer om. Jag har gjort detta varje morgon i två månader och nu börjar det bli riktigt tråkigt.
 
Programmet är bara några minuter långt och jag märker hur rastlösheten infinner sig och hur gärna jag vill smita från övningen. Inte en bra idé, eftersom att själva poängen är att jag ska öva upp VANAN, the HABIT att göra något, eftersom att det är det som skapar momentum och gör att jag fortsätter. 
 
Så jag funderade på hur eller vad jag kunde göra så att det blev roligare. I found a way.
 
 
 
Jag har skapat tre visionboards (resten är inte klara än), och de har legat i en hög i väntan på att resterande också ska bli klara och att de sen ska få en plats. Det jag gjorde var att jag lade de på sängen (eftersom att jag vid tillfället gjorde min rutin i sovrummet) och hade hela tiden fokus på visionboardsen. Det gjorde, när jag stod och upprepade samma meningar i två minuter, att jag kände en hel annan energi och mening med det jag gjorde. En mycket starkare känsla i hela kroppen än om jag bara säger orden. Jag fick ett tydligt och blidligt fokus villet hjäålpte mig och tilltalade mig mycket mer.
 
Så min fråga till dig idag, vad gör du när det blir utmanande i det du ska göra? Klagar du eller gör du något åt det och i så fall hur?
 
Kram!