VÄNTELISTA

Hej vännen!
 
 
 
Såå kul att se att ni är så många som vill komma på workshopen. Den har redan blivit fullbokad så se till att ställa dig på väntelistan för att få meddelande om ifall att du får plats eller inte.
 
Det gör du här: 
 
https://actiontopassion.confetti.events/

Meditera mera!

Hej gänget!


I ett par dagar har jag varit på resande fot och oboy vad klurigt det är för mig att koppla av. Min kille får konstant påminna mig om att det är semester, annars är tempot i både hjärnan och benen i turbofart! Och det funkar INTE när jag ska anamma mitt semestermode.

För att jobba med att bli mer närvarande och leva i nuet istället för ständig prestation och strävan så mediterar jag varje morgon med hjälp av appen Headspace, som jag verkligen kan rekommendera.


Vissa dagar är meditationsplatsen finare än andra. Här i en park i Linköping.

Jag mediterar alltid på morgonen för att samla ihop hjärnan, samt låta tankarna härja fritt. 


Jag märkte inte av världens skillnad till en början, men efter några dagar gjorde jag det verkligen, så ge det tid om du testar :)

Vilket fokus har du?

Hej kompis!
 
Jag har tagit mig an ett 90 dagars "wealth conditioning programme" där jag varje dag upprepar olika mantran, rörelser samt skriver om det jag drömmer om. Jag har gjort detta varje morgon i två månader och nu börjar det bli riktigt tråkigt.
 
Programmet är bara några minuter långt och jag märker hur rastlösheten infinner sig och hur gärna jag vill smita från övningen. Inte en bra idé, eftersom att själva poängen är att jag ska öva upp VANAN, the HABIT att göra något, eftersom att det är det som skapar momentum och gör att jag fortsätter. 
 
Så jag funderade på hur eller vad jag kunde göra så att det blev roligare. I found a way.
 
 
 
Jag har skapat tre visionboards (resten är inte klara än), och de har legat i en hög i väntan på att resterande också ska bli klara och att de sen ska få en plats. Det jag gjorde var att jag lade de på sängen (eftersom att jag vid tillfället gjorde min rutin i sovrummet) och hade hela tiden fokus på visionboardsen. Det gjorde, när jag stod och upprepade samma meningar i två minuter, att jag kände en hel annan energi och mening med det jag gjorde. En mycket starkare känsla i hela kroppen än om jag bara säger orden. Jag fick ett tydligt och blidligt fokus villet hjäålpte mig och tilltalade mig mycket mer.
 
Så min fråga till dig idag, vad gör du när det blir utmanande i det du ska göra? Klagar du eller gör du något åt det och i så fall hur?
 
Kram! 

Hitta din inre vägledning!

Hej kompis! 
 
Jag jobbar mycket med personlig utveckling och min egen personliga växt. Jag tycker att det är superkul att förstå hur ja och hur andra människor funkar och tänker, och speciellt bra blir det när jag ska coacha mina klienter. 
 
En härlig kvinna som jag har följt läne pratar mycket om meditation och att följa sin inre vägledning. För några år sen var detta helt n ytt för mig, men jag har följt henne och hakat på hennes webinar för att lära mig mer om vad det betyder.
 
Här är ett webinar som jag såg för ett år sen och som nu blivit tillgängligt igen som jag vill dela med mig av: 
 
Om du är minsta nyfiken på varför du är på denna jord, vad inre vägledning är och hur du följer den så rekomenderar jag varmt att du signar upp dig <3.