Intervjuer Melodifestivalen 2017

Hey y´all!
 
Det är en ovana jag har att säga y ´all till allt och alla numer. Gillar den, andra gillar den inte.
 
Idag har jag gjort en anmälningslänk till min workshop som jag ska hålla. Jag blev utmanad i att sätta ett datum innan jag visste vad jag skulle prata om, eftersom att jag funderat på det så länge. Sagt och gjort. Med lilla stegets kraft skapas den långsamt.
 
Idag har jag även tvättat, städat och tagit hand om min kropp och hälsa genom att ta ett lugnande bad medan killen var ute och kollade fotboll. Lugnt och skönt, med sparelaterad musik.
 
Veckans höjdpunkter denna vecka
 
1. Pressreleasen av programledarna för Melodifestivalen 2017, när programledarna presenterades! Intervjuer med Clara Henry, David Lindgren och Hasse Andersson hittar du här: https://soundcloud.com/programledarpodden/sets/melodifestivalen-2017
 
 
 
 Där finns även en intervju med Christer Björkman som berättar hur jag kan bli programledare för Mello, eftersom att det är mitt mål. Vi dyker också in i hur programledarna valdes och vad de har för rättigheter när det kommer till att påverka manus och regi. Väldigt intressant och Christer är jättebra på att prata, eller snarare är det väldigt roligt att intervjua honom för att han är så lättsam, genuin och så svarar han ofta kort och bra på frågor.
 
Alla foton är tagna av Tannaz Edalat
 
2. Genrepet av "SVÅRT - en provocerande enkel föreläsning" med Niklas Delmar
En ny föreläsning i Balansekonomis regi med Niklas som är en vän och kollega till mig. Han är fantastiskt genuin, charmig och rolig, oavsett hur många käftsmällar man får genom föreläsningen, haha. Den handlar om att du med lilla stegets kraft kan börja göra saker som leder dig dit du vill. Exempelvis behöver vi inte börja med 100 armhävningar om dagen för att bli fit till Beach 2017, för då kommer vi att sluta ganska snabbt om vi inte är vana vid detta. Så börja med att göra en per dag, och så ökar du successivt på. Som ett exempel.
 
3. Möten med mina påverkansgrupper
Jag kan inte nog slå slag för hur värdefulla mina påverkansgrupper är för mig. En grupp som jag har bildat själv genom ett event jag har haft, den andra som jag har blivit inbjuden till. Det vi gör är att vi ses olika tillfällen per månad och följer upp varandras mål, ber om hjälp dit vi är på väg och stöttar, utmanar och inspirerar varandra till att satsa högt och nå våra drömmar. Påverkansgrupp är något annat en ens vänner, det är folk som på ett eller annat sätt är där du vill vara, och generativak konversationer sker, ett väldigt häftigt utbyte där alla bidrar med kunskap, och får bidrag.
 
 
En bra grej det här gänget har gjort är att piska mig på rumpan, genom att tvinga mig att sätta ett datum för min första föreläsningen. Jag vet inte HUR länge jag har gått runt och sagt och tänkt att jag vill föreläsa. Min förklaring till varför jag inte har gjort det är för att "jag inte vet vad jag ska prata om". Jag kan mycket, men ÄR ingen, har jag ansett. Har ingen direkt story, ingen arbetstitel jag kan utbilda inom och är inte licensierad coach som jag har tänkt att jag måste vara för att stå och inspirera. Ni hör ju prestationen, och jag vet ju att det bara är rädsla som talar.
 
Hur som helst så fick jag kommentaren "Nu bestämmer du datum, SEN bestämmer du vad du vill prata om". Och so i did, den 27 oktober är det dags. Innehåll oklart, och jag vet att det kommer vara en workshop där DU ska få eld i baken och göra en plan för vad DU behöver göra för att ta dig dit du vill. Här är länken till anmälan: https://sv.surveymonkey.com/r/8XBX3DF
 
Dags för en ny vecka, hörs snart igen!