Back in mellotown!

Wohooo!
 
Ååh vad skönt det var att vara tillbaka på melloturnén! Igår var jag tillbaka sen första veckan, de tre veckorna emellan har jag varit bortrest, gått en utbildning samt varit sååå sjuk! Igår var jag taggad till tänderna, och tyvärr var mina kollegor sjuka.
 
Nästa vecka är det final, och det känns så konstigt att det redan är slut och att jag missat så mycket, och jag får se till att få ut det bästa och det bästa av finalen och efterfesten.
 
Igår satt vi på tåget heela dagen, på väg till Halmstad. När vi kom fram svidade vi om snabbt som tusan innan vi begav oss till arenan och pressrummet. I pressrummet sitter all press och smattrar på sina datorer under tv-sändningen. I pressrummet finns det korv, läsk, bullar och godis som äts flitigt! Tack för det televerket, SVT.
 
https://www.facebook.com/msshowbiz - här är länken till min Facebookprofil och lite längre ner i den kan ni se röjet i pressrummet.
 
Efter att sändningen är slut så ställer pressen upp sig på kö; A-press och B-press. A-pressen är den press som har den största pressen och har de flesta tittarna såsom Aftonbladet, Expressen, SVT, Sveriges Radio, TV4, bland andra. B-pressen är jag bland annat, Stockholm Lokalradio. 
 
https://www.facebook.com/msshowbiz - här har jag filmat när vi står i kö, du får stora glimtar av pressen, kanske någon av någon artist. 
 
När vi ställt upp oss på kö så får A-pressen gå först för att de ska hinna ta alla artister (även om de lika väl tränger sig före i kön när det är vår tur att intervjua). 
 
                                      
 
Bästa bästa var när jag fick intervjua den här herren! Det var ingen kö och det blev en spontan intervju där vi pratade om hur han lägger upp startfältet, om varför journalister får vara med på genrepet och avslöja allt som händer på scen, och efter intervjun tog jag mitt eget privata lilla snack med honom om hur vi löser det med att jag vill leda Melodifestivalen. Jag fick mycket matnyttigt att sätta i verket! Jag känner ju inte Christer B för fem öre, och mitt första intryck av honom var att han var otroligt genuin och personlig. Han tog sig verkligen tid för mig och besvarade mina frågor helt toppen! Länk till den intervjun kommer när intervjun är upplagd.
 
Jag pratade även med mycket besvikna Albin&Mattias och Isa, en ständigt peppad Molly Pettersson-Hammar samt Dolly Style som tar nya tag och Boris som är överväldigad. Och givetvis snodde jag en pratstund med en riktigt trevlig Viktor Frisk! Så fort intervjuerna är uppladdade så kommer jag naturligtvis att länka!