SÄLJER MICHAEL KORS

Hallå där!
 
Jag ska ju flytta och säljer av ett gäng grejer. Hör av dig om du är intresserad!
 
SÄLJES
 
VITT SMINKBORD 250 kronor, org.pris 700. Prutat och klart pga slitningar och skevt högerben. Går utmärkt att fixa till för den som gillar sånt.
 
 
PLANKOR 30 kr styck, två stycken, oöppnade. 79×19 cm.
 
 
MICHAEL KORS-VÄSKA äkta och original. 1600 kr, org.pris 2200.
 
 
 
TAVLA, 200 kr, hel och ren. 1×1 meter.
 
 
Allt finns att hämta på Södermalm.
 

Bygger mitt eget kök

Hej!
 
Om nån för ett halvår sen hade sagt till mig att jag skulle bygga mitt eget kök hade jag inte trott på det. Och nu sitter jag här och planerar mitt blivande kök inför Experiment Sambo. För guess what, jag ska bli sambo!! 
 
 
Efter fyra och ett halv år tyckte vi liksom att det var dags.
 
Ikea hjälper oss att göra drömmen verklighet...
 
Jag hatar ju att laga mat och har på skämt ofta sagt att jag borde skaffa mig ett hem där jag får skapa mitt eget kök så att jag kan få göra det inspirerande nog att laga mat i (även om jag ju fattar att det ju inte är köket som är själva grundproblemet :p), och nu får jag det, sjukt nog!
 
Jag har så otroligt svårt att börja från noll och skapa allt från scratch, så häromdagen när vi satt på Ikea så började vi med att bara sätta upp ett kök att utgå ifrån, så kan vi ändra allt sen. Min kille däremot, är fenomenal på att gå in i en naken lägenhet med renoveringsbehov och se exakt hur han vill ha det. Som tur är så är hela lägenheten redan totalrenoverad, bara det att det fattas kök.
 
Varför? tänker du. Jo, för att det innan bodde en kvinna med två katter där. Hon dog däremot, och hennes katter kissade ner och rev upp hela lägenheten, så den var tvungen att helrenoveras och istället för att föreningen skulle slänga in ett billigt kök bara för att, så lät dem det vara utan så att köparna kunde skapa sitt eget. Bra idé tycker jag, och kul med ett projekt!
 
Hur skulle du skapa detta kök?
Höger sida från matsalen sett.
 
Vänster sida från matsalen sett.
 
Om du har tips på bra kök, snygga luckor, handtag, bänkskivor, inredare, och så vidare, var vänlig hör av dig!😁
 
 

Söndagssändning i radion

Hej där!
 
Idag har denna trio sänt radio igen.
Stockholm Lokalradio på 95.3 klockan 13-15 varje söndag.
 
Och vi pratade som vanligt om de viktigaste nyheterna denna vecka i nyhetstimmen, och i nöjestimmen spelade vi upp intervjuerna med vinnarna från Guldtuben, ringde 80-åriga födelsedagsbarnet Karin, Thobbes skvallersvep, MelloCarros karamell och dessutom hade vi besök av Aron och Andreas från FC NÖRD som sänds varje tisdag klockan 21 på tv12.
 

Visionboard och tidningsturné

Hallå där!
 
Jag har varit på tidningsturné runt om i Stockholm och tagit reda på tidningar som folk inte vill ha. Det har uppskattats av de som vill bli av med tidningarna och framförallt av mig, som klipper ut de bilder jag gillar och gör visionboard av de.
 
Här är några av tidningarna jag fick, Sköna hem. Har hämtat säkert 70 till i min rullväska. Tack för bidraget!
 
Här finns superbra inspiration! Klipper ut allt jag drömmer om och inte har för att kunna följa min vision och ta steget mot mina drömmar och mål, då är visionboard ett bra verktyg och det är roligare med riktiga tidningar än att bara googla bilder och skriva ut.
 
Hittade den här bilden, askarna på bilden syns i en nytt, modernt nummer av Sköna Hem, och likadana har mamma haft sen jag var liten. Rätt kul!
 
Hittade även den här annonsen av Kakel och klinker. Intressant utformning.

Glad Påsk och fula ägg

Hej du!
 
Idag firar vi påsk hos mormor och jag klädde lite halvt ut mig till påskkärring.
 
Nåja, sminkade mig iallafall.
 
Vi firar varje påsk med mormor och då är det obligatorisk äggmålning som står på schemat.
 
 
Jag vet. Det här med att måla har stannat i växten för mig. Jag kan det bara inte. Hela min släkt kan måla, min kusin är helt makalös på det, och jag kan inte måla ett streck utan att det ser helt galet ut. Som du ju ser. Och jag balanserade upp det fula ägget med ett litet finare sen. Bara lite finare.
 
 
Sen fick jag även bidra med köksuppgifter. "Är du bra på att vispa grädde?" Frågade mormor. "Nej" svarade jag och fick uppgiften ändå. Jag fick avsluta den när jag hade råkat göra smör av den.
 
 
Eftersom att smör uppenbarligen funkade fint för mig fick jag även uppgiften att göra rutor i smöret. Det gick lite bättre, även om vi ju sett att mina ritkunskaper inte är de bästa.
 
Ändå snyggare än ägget.
 
Kvällen kommer spenderas med att spela Rappakalja, som också är en obligatorisk påskaktivitet hos mormor, och sen är det "Hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann" på tv ikväll. Skönt, mysigt, ledigt.