En gåva från en okänd

Hej!

När vi var i Washington var det en annan resenär där som hade så sjukt snygga örhängen som hade köpt i en boutique i Detroit där hon bodde. Dessvärre finns de ingen annanstans så jag kunde inte köpa de, men gissa vem som stod dag väntade utanför bussen sista kvällen, för att ge mig de som gåva!


Guldörhängen #bossbabe style! Thank You Miss Detroit!

Invigning av NYX i Washington

Hej du!

Vi hamnade på invigningen av sminkbutiken NYX i Pentagon Mall i Washington.

Rosa mattan var såklart utrullad bara för mig och jag gjorde en sån där naturlig pose som man ju gör på rosa mattan.

Vi fick en necessär med en lott i och vann rabatt, samt så fick vi en selfiestick. Var för upptagen med att fota mig själv för att fota prylarna.

Jag köpte också lite smink som jag saknade  och unnade mig en sån där onödig sak, en spray som man sprayar på när allt smink är lagt, så att0sminket ska hålla hela dagen. Och hey, den funkar faktiskt! Sminket höll hela flygresan och hela dagen på jobbet as well, så strålande nöjd med köpet!

Washington och gratis frukostlyx!

Hej vänner!

Vi har varit och rest i Washington! Vi fick 180 dollar att handla för på hotellet tack vare reseklubben vi reser med, och eftersom att vi inte direkt hittade något i deras gedigna gift shop...


. . . Så beställde vi a little something för room service på morgonen.Alltså, det kändes så himla lyxigt! Och jag har drömt om det i hela mitt liv, att sådär obekymrat kunna beställa frukost till rummet och inte bry mig om kostnaden utan göra det för att jag vill och för att det passar mig. Och nu kunde jag det, hur Fab!

Glad tjej!