Utmanar min höjdrädsla!

Hej kompis!

HERREGUD, IDAG HAR JAG VARIT MODIG!

Är på semester i Mellbystrand och ända sen jag var liten så har vi åkt rodel på Kungsbygget när vi varit här. Guess what, nu har de börjat med Zipline där as well! En linbana som hänger 20 meter upp i luften, går 80 km i timmen och är 740 meter lång. Det tar någon minut att åka den.

Jag har egentligen en sån enorm höjdskräck så döm av min förvåning när jag blev taggad och var den som drev på att vi skulle åka den.


Det tog inte lång tid att övertala damerna att åka med, och med stapplande steg tog vi oss till lastbilen som tog oss upp för den enorma backen. 

Väl där så gick vi upp för en lång spiraltrappa och jag fick ha disciplin på mig själv för att inte titta ner och skrämma upp mig själv.

Mamma åkte först, därefter jag och mammas kompis Nettan. Jag filmade allt och herregud vad nervös jag var innan. Och herregud vad jag skakade efterråt, haha. För dig som är rädd för höjder kan jag säga att det är en utmaning, och du förstår vad jag pratar om!

För att se filmerna söker du på mig på Facebook, msshowbiz eller Caroline Aurora Eriksson. Perfekt utmaning för dig som är höjdrädd!