En gammal favoritskatt

Åh, idag såg jag den här vackra!

Jag var inne och provade Dansskor när jag såg denna hänga på väggen. Det betyder att någon fortfarande använder en sån här telefonen, jag älskar det! 3310an är min favorit of all times! Jag undrar hur mycket en kostar? Ska ta reda på det!

Dansbandsveckan

Hej yall!

Mamma och jag har landat på dansbandsveckan, den årliga traditionen sen åtta, nio år tillbaka. Kompisar kommer och går men vi består och har alltid åkt oberoende av vem som följt med, det tycker jag är roligt 😁

Försökte ta en selfie innan vi fick riktigt hjälp ;)

När du kommer in genom entrén till parken Orrskogen där alla sex dansbanor ligger, så ser du den här fina bakgrunden ovan. Kommer du tillräckligt tidigt så står det en fotograf och tar kort som du kan hämta ut dagen efter 😊

Igår hängde vi en del på dansbanorna men vi satsar allt på att dansa mest i slutet av veckan då vi gillar banden mer då.

Efter regn kommer... uppehåll

Hej där! Igår fungerade det inte att importera bilder så därför kommer gårdagens inlägg upp idag istället 😊,

Jag bloggar ju aldrig längre. Aldrig någon ro till att skriva eller fota. Nu har jag semester och nu känner jag både lusten och inspirationen som tränger på, och vilken tur att jag kan få utlopp från den här! Även om det bara blir "idag har jag ätit tårta" kind of inlägg. Alltså, jag tycker att såna inlägg är så tråkiga! Inte att skriva, men att läsa. Vem bryr sig om att jag har ätit tårta liksom? Och jag kommer inte på nåt intressantare, tårtan är det mest intressanta som händer under dagen liksom. Framförallt när jag är ledig och bara vill dega. Jag får se till att fylla mina dagar med mer spänning helt enkelt 😉.

Duktiga mormor som kämpar med sin onda höft
💖💖

Efter regnet blev det uppehåll så vi tog oss ut på en liten kvällspromenad. Mormor kämpar så med sin opererade höft. Skönt var det iallafall att komma ut, frisk luft, doft av hav och en fläktande havsbris.

Lite senare gav jag mig ut på en kvällspromenad och fotade lite. Här ser du först utsikt från huset.

Fönsterutsikt. No filter.

Det är svårt att göra utsikten rättvisa, den är way vackrare och mer rogivande på riktigt.

Det tar några dagar för mig att varva ner. Jag känner mig rastlös samtidigt som jag att jag behöver det här. Knäppt. Så det var bra att det regnade igår, så att jag inte hade något val mer än att stanna inne och läsa tidningar och spela spel 😊

En regnig dag på landet

Hallå där!

Igår ösregnade det här hela dagen, här på landet. Inget gör det, jag och mormor är duktiga på att underhålla oss själva.

Så regnigt och dystert...

Mamma var här för några dagar sen, och då lämnade hon kvar ett gäng tidningar. Mina kusiner som äger huset är också ett fan av inredningsmagasin som jag duktigt har lusläst. Porr alltså.

Skvallerblaskor är inte mitt förstaval, men skänker mamma så läser man 😊

Jag tycker nånstans att regnväder och magasin hör ihop, och det är så fantastiskt när det är regnväder, då är det extra mysigt att läsa 😊

Min morfar skulle ha fyllt år igår, och han dog dessvärre nyligen. Men visst skulle det firas ändå! Mormor bakade en liten kaka och så tände vi ljus.

Nu sitter mormor med sin Ipad för att kolla upp vilken tid hennes operaprogram går på tv ikväll. Roliga mormor.

Je suis sick of this shit

Hej där!

Det första jag tänkte på när jag vaknade idag på landet, förutom morgonfrillan deluxe:

Är det här:

Alltså, what the FUCK?! TV4-nyheterna har rullat hela dagen hos mig och mormor, för att vi ska försöka få någon klarhet i och om möjligt bli något klockare på den här katastrofen. Mycket bra information får vi från nyheterna, och klokare blir vi inte!

Vi diskuterade vad som driver folk till dessa saker. Mormor, som har jobbat med människor i hela sitt liv, har teorin att de som utför dåden inte blev tillräckligt mycket sedda som barn.

Vi har ju ingen insyn i terroristernas backround story, och jag tänker att jag är belägen att hålla med den teorin. Någonstans måste det ju börja.

När sånt här händer så sätts ju svinmånga säkerhetsstyrkor in för att förhindra att det händer igen, fint fint, och vad är det som gör att det ens händer från början? Vad är källan, vad är roten till allt? Det tycker jag är intressant. Visst är det bra med kortsiktiga lösningar som extra mycket säkerhet, och om vi ska få bukt på det här i framtiden så måste vi redan nu börja leta efter vars det grundar sig.

Min släkt befinner sig i Nice, Thank God att de mår bra. 💖