Att coacha sin pojkvän...

Hej!
 
Att coacha sina familjemedlemmar eller vänner är inte det lättaste, och rekomenderas väl inte direkt heller. Men ingen har ju sagt nåt om enkla övningar...
 
Jag är ju väldigt mån om att leva och sträva efter mitt drömliv, och då är det ju för mig ganska viktigt att min kille är med på det spåret, och självklart att jag är med på vad som är ett drömliv för honom. I vår relation är jag drömmaren och han den realistiska, vilket är ett bra komplement till varandra. 
 
Och ibland är det lite föör realistiskt, så då försöker jag att öppna upp honom.
 
Idag gjorde jag några enkla övningar med honom för att se om de funkade, och för att på så sätt se om det skulle kunna funka för andra med samma övningar.
 
Och det var superhäftigt, för det visar sig att vi har exakt samma mål och drömmar! Hur sjukt! Vägen dit ser olika ut,och det gör ju inget så länge vi strävar efter samma sak. Ett av resultaten av målan är att han exempelvis vill kunna golfa tre gånger i veckan medan jag hellre går på spa, och vi båda vill bo i stor lägenhet med utsikt över vatten, köra snygga bilar och vara ekonomiskt oberoende. En ganska skön förutsättning eftersom att vi är ihop. Det hade varit jobbigt om vi hade haft helt olika drömmar och mål, men nu kan vi äntligen börja sätta mål och sträva tillsammans!
 
Så, det började med att han inte hade några tankar om hur hans drömliv skulle se ut, och det mynnade ut i en visionboard. Såklart, allt det det där är totalt värdelöst om vi inte börjar agera på det, och det är häftigt att se att det mynnade ut i ett resultat, på bara en timme. Det är iallafall ett steg närmre. Och vi alla vet ju hur viktigt "lilla stegets kraft" är.
 
 
 
Same same but different. 
 
 
 
#1 - Anonym

Oh ja !

Svar: 😊
Caroline