Gör Slut med lägenhet och Södermalm

Tjabba tjena mittbena.
 
Nu sitter jag i min lägenhet på söder för sista gången. Tänker på hur det har varit, borde varit och inte borde varit.
 
 
Vad jag har gjort här, borde gjort, inte gjort och inte borde gjort, osv osv.
 
Det känns som att det är en era som tar Slut vilket ju känns förjävla skönt eftersom att det inte har varit frid och fröjd här, och jag har inte mått som en kung när jag bott här.
 
Samtidigt som jag ju lämnar något bakom mig och det känns alltid jobbigt, hur mycket jag än ser fram emot att få bo i en trea och få en stadig grunt, och att jag och killen slipper pendla.
 
Har du nån gång velat ifrån något väldigt mycket och sen när det hänt känns det ändå jobbigt eller sorgligt?

Vi klipper i våra drömmar

Hej där!
 
Häromdagen träffade jag en kär vän som precis har kommit hem från en lång resa. Vi hade bestämt oss för att sitta och klippa och klistra i tidningar för att göra visionboards.
 
Visst kan det vara förvirrande att leta efter sina drömmar och mål?
 
Jag har ju varit på tidningsturne runt om i Stockholm och hämtat tidningar från folk som vill bli av med de, win win-situation verkligen. Allt från träningstidningar, inredning, entreprenörsskap, hästtidning, familjetidning, glossiga magasin, och så vidare. 
 
Min process tar lite tid, jag vill gå igenom alla tidningar först, klippa ut allt jag får feeling för, och sen ska jag klistra in det i en bok eller på en plansch.
 
Varfär gör vi det här då?
Om du inte vet vart du ska, då spelar det ju ingen roll vilken väg du tar. Och min erfarenhet är att det är viktigt att veta vars du ska för att veta vad du ska tacka ja och nej till. Ofta gör vi saker baserat på vad vi måste, behöver eller förväntas göra, och det är inget för mig. Jag vill göra baserat på lust och vad som är roligt, och det blir tydligare vad som ger mig inspiration, lust och vad som är mina drömmar och mål när jag har det framför mig i en bok eller plansch. En riktning, en guidance.
 
Jobbar du med visionboards? Hur ser de ut? Hur tänker du när du skapar de? Dela gärna <3.