När livet hände

Som du vet hade jag en del att göra ikväll. Det sket sig. Livet kom i vägen och bromsade planerna. Just det, jag blev sjuk. Ligger här med feber, förkylning, halsont och OJ VAD DET ÄR SYND OM MIG!

Det bästa med att bli sjuk är att jag tvingas ta en paus från allt. Annars kör jag bara på. Så ikväll blir det god middag, snacks och hjärndöd tv. Fan vad skönt!

Studio för poddar, lokal att investera i och startup-möte för min affärsidé

Hej!
 
Jag har kommit hem från bokmässan safe and sound. Det märks idag att det har varit intensiva dagar på mässan, idag har jag NOLL energi. Eller rättare sagt så är jag helt svintrött, energi har jag ju jämt. Jag har märkt att när jag lägger mycket energi under en period, så känner jag mig helt slut en period efter. Hur kommer det att det är så? Nån som vet? Inte liksom "trött om jag varit uppe sent dagen innan" utan verkligen tömd. 
 
Jag får nog bara lära mig att det är så och skapa mitt liv efter det. Som idag, borde tagit en helt ledig dag för mig själv med böcker, tända ljus eller en spadag, för att ladda på.
 
MEN, det har jag inte gjort! 
 
Idag har jag varit på ett möte angående en affärsidé jag har. Har filat på den länge och behövern liten push i rätt riktning nu. Strax ska jag dra vidare till en ljudstudio där jag ska spela in mina nya poddar och därefter ska jag titta på en lokal som jag eventuellt ska investera i. Efter det ska jag spela in en video som handlar om just energi.
 
Klockan 20.00 så har jag sagt till min kalender att det är CHILL TIME FRAMFÖR TVN, MED BÖNDER OCH MODUS. Jag behöver typ ställa alarm för att stoppa mig själv, det är så lätt att gå upp i jobb när det är så jävla kul!
 
Hur har din dag varit, och hur hushåller du med din energi? Vad gör du som ger dig energi? Tipsa gärna mig!

Bokmässan börjar i monter B07 : 27

Hej!

Den här veckan är jag på bokmässan i Göteborg. En del av mitt frilansarbete spenderar jag på bokförlaget Express You. Nu senast har jag producerat filmer på författarna tillsammans med min kollega Julia Johansson. Jag har även koordinerat en del kring bokmässan, sköter sociala medier och pysslar med hemsidan. Igår landade vi här i Göteborg, och du som följer mig är den första att få en sneak peak på vår monter.

Åh nej, inte är detta vår monter! Men såhär såg den ut första gången vi var här, för fyra år sedan.

Men det har hänt en del i förlaget och såhär ser den ut i år. Alltså, WOW! 

Böcker och möbler levereras, väggar ska fixas, hyllor ska byggas.

VDn Lotta i full färd med att plocka upp böcker.


När du köper boken "Även solen har fläckar" får du solskydd på köpet. Boken handlar om Therese som fick cancer på grund av att hon solade för mycket.

TÄVLA! Mamma katt heter Exet, men vad ska baby katt heta? Gå in på vår Facebooksida Express You Bokförlag och tävla!

Montern börjar ta fart...

Nya boken Make Me Up med sminkhörnan.

Hur ska böckerna stå? Eller ska de ligga? Många eller få böcker? Mycket att fundera på!

Glädjeskutt! Äntligen är montern SNART klar!Fler fullständiga bilder får du imorn, då kör vi live! Välkommen!