När livet hände

Som du vet hade jag en del att göra ikväll. Det sket sig. Livet kom i vägen och bromsade planerna. Just det, jag blev sjuk. Ligger här med feber, förkylning, halsont och OJ VAD DET ÄR SYND OM MIG!

Det bästa med att bli sjuk är att jag tvingas ta en paus från allt. Annars kör jag bara på. Så ikväll blir det god middag, snacks och hjärndöd tv. Fan vad skönt!

Studio för poddar, lokal att investera i och startup-möte för min affärsidé

Hej!
 
Jag har kommit hem från bokmässan safe and sound. Det märks idag att det har varit intensiva dagar på mässan, idag har jag NOLL energi. Eller rättare sagt så är jag helt svintrött, energi har jag ju jämt. Jag har märkt att när jag lägger mycket energi under en period, så känner jag mig helt slut en period efter. Hur kommer det att det är så? Nån som vet? Inte liksom "trött om jag varit uppe sent dagen innan" utan verkligen tömd. 
 
Jag får nog bara lära mig att det är så och skapa mitt liv efter det. Som idag, borde tagit en helt ledig dag för mig själv med böcker, tända ljus eller en spadag, för att ladda på.
 
MEN, det har jag inte gjort! 
 
Idag har jag varit på ett möte angående en affärsidé jag har. Har filat på den länge och behövern liten push i rätt riktning nu. Strax ska jag dra vidare till en ljudstudio där jag ska spela in mina nya poddar och därefter ska jag titta på en lokal som jag eventuellt ska investera i. Efter det ska jag spela in en video som handlar om just energi.
 
Klockan 20.00 så har jag sagt till min kalender att det är CHILL TIME FRAMFÖR TVN, MED BÖNDER OCH MODUS. Jag behöver typ ställa alarm för att stoppa mig själv, det är så lätt att gå upp i jobb när det är så jävla kul!
 
Hur har din dag varit, och hur hushåller du med din energi? Vad gör du som ger dig energi? Tipsa gärna mig!

Bokmässan börjar i monter B07 : 27

Hej!

Den här veckan är jag på bokmässan i Göteborg. En del av mitt frilansarbete spenderar jag på bokförlaget Express You. Nu senast har jag producerat filmer på författarna tillsammans med min kollega Julia Johansson. Jag har även koordinerat en del kring bokmässan, sköter sociala medier och pysslar med hemsidan. Igår landade vi här i Göteborg, och du som följer mig är den första att få en sneak peak på vår monter.

Åh nej, inte är detta vår monter! Men såhär såg den ut första gången vi var här, för fyra år sedan.

Men det har hänt en del i förlaget och såhär ser den ut i år. Alltså, WOW! 

Böcker och möbler levereras, väggar ska fixas, hyllor ska byggas.

VDn Lotta i full färd med att plocka upp böcker.


När du köper boken "Även solen har fläckar" får du solskydd på köpet. Boken handlar om Therese som fick cancer på grund av att hon solade för mycket.

TÄVLA! Mamma katt heter Exet, men vad ska baby katt heta? Gå in på vår Facebooksida Express You Bokförlag och tävla!

Montern börjar ta fart...

Nya boken Make Me Up med sminkhörnan.

Hur ska böckerna stå? Eller ska de ligga? Många eller få böcker? Mycket att fundera på!

Glädjeskutt! Äntligen är montern SNART klar!Fler fullständiga bilder får du imorn, då kör vi live! Välkommen!

Inredningsinspiration från Chilli och Mio!

Hej!

Igår åkte vi iväg till olika inredningsbutiker för att inspireras till hemmet. Jag håller just ju på att göra om lite i lägenheten, skaffa möbler som är MINA och som jag valt. När jag flyttade in hade jag möjligheten att ta möbler som "bara stod". Typ ett bord som någon ändå ville bli av med, och så vidare. Supertacksam för det, och nu är det dags att bygga MITT hem.
Det första som hände var att jag vaknade upp hos min kille, där jag knappt har några skor och kläder och helt enkelt: fick ta vad jag hade. Och jag menar, galaskor och träningskläder är väl ändå en rätt snygg kombo? ;)

Vi började här, i Kungens Kurva. Jag fann mycket jag gillade, det gjorde inte min karl.

Det här är stolen to be just nu! Jag tycker att den är så snygg! Dessutom är den skön. Tur va?

Finns i svart också. Vilken gillar du bäst? Jag var helt inne på den vita tills jag såg den här.


Visst passar vi bra ihop?

Tvålpump "Just be cool". Snygg! Jag letar guld just nu. Vet du hur dyrt det är med tvålpumpar? Alla jag har hittat kostar över hundra spänn. HUNDRA SPÄNN?! Det är helt galet. 

Hur cool är inte denna? Har försökt övertala min kille att vi ska köpa en gullig hund. Han ville inte, så det får väl bli den här?

Vi for vidare till MIO, där har de också sjukt snygga grejer. Eller vad sägs om dessa?

Har två små bord som ser nästan likadana ut, vitt och trä. Gillar ändå detta.Det här är det bord som säljs bäst just nu. På många inspirationskonton på Instagram när det gäller inredning så finns det här bordet med.


I want it all. Ja, det vill jag.


Snygga lampor som inte "tittar ner". Jätteviktigt i ett hem, annars går energin i hemmet neråt och det vill vi inte. Tyvärr är det många lampor som är riktade neråt och jag har själv såna. Måste ändra asap. 

Liten och naggande skön soffa.


Coola och färgglada tavlor!

Har du sett denna förut? Ja, den finns ju på Chilli också! Jag fattar egentligen inte skillnaden, förutom att denna är dyrare.

Honom ska jag ha! Det här är mattan to be just nu. Så jävla snygg!


Jag har ibland problem med att det ser rörigt ut i bokhyllan, då är förvaringsboxar en smart grej. Det bästa är om de är snygga också, vilket jag tyckte att dessa var. Den största och mest kostsamma boxen kostade 149 kronor vilket jag tyckte var ett bra pris, till och med IKEA var dyrare.

Till sist den här mysiga skapelsen! Har en inte tillgång till en eldstad så är la det här ett bra alternativ.


Detta var några av de snygga grejer jag hittade igår, hoppas du gillade det :)

Radiogalan

Hej! Igår var det radiogalan och vi var nominerade till Stora Radiopriset i kategorin Årets Närradio!! Woho! Tyvärr vann vi inte, och såhär såg det ut.


Innan galan tog vi hjälp av grymma tjejerna Malin och Therese för smink och hår. Det ni ser på bilden är ett läppglans som heter Light Up Lipgloss, perfekt om man är på ett mörkt ställe.

Snygga Tannaz och Thobbe.

Hela gänget!

Vi kommer till galan där blåa mattan väntar oss.

Denna musiker, upptäckt av Ed Sheeran underhöll oss.

Tillsammans med Måns.
Lotta Bromé blev årets kvinnliga och Adam Alsing årets manliga programledare.

Det hade blivit kaos med våra platser. Lösningen? Att vi fick sitta vid bästa bordet. MittenBordet, längst fram. Helt galet!