Titel: Programchef!

Hej bloggbabes!

Du som läser bloggen is the first to know; Jag är ny programchef för Stockholm Lokalradio! Woho!

Vi fattade beslutet här i Grekland, och det är fattat av oss som sitter i styrelsen. Programchef betyder att jag ansvarar för alla program på kanalen 95.3, alla som sänder samt innehållet. Det är mig man bollar med så att säga, och det är jag som sköter kontakten våra stjärnor som sänder.

Så nu är jag både programchef och programledare, härligt! Inget av det får vi betalt för, det är ju ett ideellt engagemang att sända Närradio, men nu när Erik är ekonomiansvarig kommer han att kunna fokusera mer på att dra in pengar vilket gör att vi snart bör kunna arvodera. Woho!Snart kommer bildbonanza från Grekland!

Rösta på glasögon!

Hej!

Häromdagen var jag i glasögonbutiken för att prova ut nya linser - och kom ut med nya glasögon. Nästan iallafall. Jag fick ta hem bågar att prova, och jag gillar båda! De gör sig VERKLIGEN inte rättvisa på bilderna, jag är mycket snyggare i båda på riktigt. De mörka ser snea ut på bilderna och de ljusa syns knappt. Men om du fick välja ett par (fast jag helst vill ha båda) vilka tycker du då är snyggast?

Mörka:
LJUSA:
Inget slår puppy love!

Tja tja! 

Idag har varit en helt fartfylld och galen dag, så då passade det bra att hänga med de här godingarna på kvällen. Visst är det mysigt att pussas med pojkvännen men att få lite puppy love är oslagbart!
De ser söta och oskyldiga ut här men de är riktiga vildar när de är vakna! Kunde tyvärr inte fota då, då de var i full gång med att försöka bita hål i mina kläder. De lyckades inte, moahaha!

En kompis som precis fått valpar, tyvärr är de alla sålda så det var mysigt att få en massa gos innan de försvann. TACK LOTTA för det!

Tagit i surdegar!

Idag har jag tagit tag i saker som har legat länge. Grejer som har varit i process och inte kunnat slutföras och saker som jag bara har skjutit på. Även om inte allt är klart så känns det SJUKT skönt att ha gjort de grejerna, att se ett resultat. Jag älskar att se resultat, men ibland blir jag för fokuserad på hur jobbig vägen dit är så att jag glömmer att se målet.

Vad har du som du borde ha gjort men inte har gjort? Vet du att sånt tar mer energi än du tror? Hitta EN sak du borde ha gjort, och se till att göra den redan ikväll!

MÖBLER SÄLJES

Hej! Säljer lite möbler.

SÄLJES OCH HÄMTAS PÅ SÖDERMALM:

SMINKBORD HÖGGLANSIGT FRÅN JYSK. Ord.pris 1099 kronor, mitt pris 300 kronor.
Mått: 120×40×78

Går givetvis att använda till annat än sminkbord. Skavanker finnes i form av sminkfläckar och dylikt, går säkert att måla över för den som vill. Höger ben ser skevt ut för att det är det. Även det går att rätta till för den som gillar att skruva. Fler foton på skavanker och bord finnes.

GRÖN BÄNK FRÅN ÅHLÉNS. Ord.pris 600, mitt pris 350. MÅTT: 92×32×54

Superfin och skön. Utmärkt att sitta på eller ha som dekoration. Helt felfri förutom en träbit i armstödet som har gett upp, det är däremot inget som varken syns eller som märks av när man sitter eller tittar på den.