Radiokonferens

Hej kompis!

Idag var det dags att åka på konferens med Stockholm Lokalradio och fokus är Framtiden. Många bra diskussioner och visioner. Det blir så när man sitter här.


Vi har precis tränat, och suttit i badtunnan.


Vi har ätit god lunch, och visat lite hud.Tyvärr ser det lite tråkigt ut utomhus.


Men det gör inget, för vi har det fantastiskt ändå!Vi pratar om hur vi ska göra SLR större och vi sätter en massa spännande mål. Så om du är sugen på att sända radio så håll utkik på bloggen!

Nu är det dags för mig att duscha, och klä upp mig för middagen. Trerätters, mumma!

Handling!Så ledsen för det dåliga bloggande. Mina dagar ser ut så att jag går till jobbet, slutar sex och då går hem och käkar middag och lägger mig. Noting else. Helt slut! Det är mycket att göra och sätta sig in i såhär i början.

Det jag gjort dessa dagar är iaf att jag och min kollega har handlat som aldrig förr! Det är många som ska ha mat!Häromdagen hade vi avslutning med Balansekonomi. Sista, och största, föreläsningen. Så häftigt! Har aldrig coachat så många härliga människor på samma gång! Inte ohärliga heller för den delen.

Idag är det fikadags så nu är jag på väg och ska köpa fika till inspelningsgänget.


Rodd!

Hej kompis!

Nu är jag på väg hem från jobbet. Är så trött i skallen! Bland annat har jag kört runt med den här bamsebilen idag.


Både läskigt och kul att köra den. Jag och min kollega har preppat grejer inför inspelning och plockat fram saker som redan finns förrådet.

Att rodda och greja är kul, även om det tar på krafterna. Men jag gillar att koordinera, strukturera och organisera. Ska bli kul sen att få praktisera allt vi förberett.

Promenad vid vattnet

Hej kompis!

Igår var jag ute och tog en promenad i stan. Så jäkla skönt! På ett sätt kan jag längta bort från supercity, komma närmre natur och promenadstråk. Har inte hittat något bra här ännu. Tips på mysiga och bra promenadstråk vid Mariatorget eller Medborgarplatsen? Hör av dig!


Det jag gjorde var att jag stängde in mig i ett par hörlurar och lyssnade på min ljudbok, och tog en promenad vid vattnet vid Slussen. Jag älskar verkligen att vara vid vattnet på sommaren. Havsluften, avslappnande!

SVT day one!

Hej kompis!

Idag var första dagen på SVT. Helkul, och jag är SÅ taggad! Det är mycket att sätta sig in i mag mycket att greja med innan inspelningarna börjar nästa vecka. Och jag känner verkligen att det här kommer att bli så roligt och lärorikt! De jag jobbar med är ett så proffsigt och strukturerat gäng vilket känns svinbra, och jag tror inte att jag varit med och jobbat i en produktion som är så otroligt preppad och förberedd. Älskart!


Nu sitter jag hemma, har käkat middag. Ska ge mig ut på en liten promenad och lyssna klart på min ljudbok, Munken som sålde sin ferrari. Hur bra som helst!