Fashionistor - ni har ordet!

Hej kompis!
 
Är på väg hem från killen. Har jobbat sjukt mycket administrativt idag. Gött att få undan grejer och checka av på listan. Hos min kille har jag inte på mycket kläder, så det får liksom bli en blandning av allt.
 
Vad heter den här stilen? Nån fashionista som kommer på ett bra ord?
 
På väg hem för att svida om inför arbetskväll med teamet i balansekonomi. Vad härligt det är att få jobba på föreläsningar och hela tiden påminnas och ta del av allt inspirerande som sägs!

Showeriet i final!

Hej kompis!
 
SHOWERIET HAR GÅTT VIDARE TILL FINAL!
 
Vi har deltagit i en tävling som heter Danskarusellen, en danstävling. Nu fick vi veta att vi är i final! Så himla roligt!
 
Finalen går av stapeln den 26 april på Brygghuset på Odenplan. Köp biljetter på danskarusellen.se!
 
Varmt välkommen!
 

Hetsig måndag!

Hej kompis!
 
Oj oj, igår var en tuff dag! Från att ha haft ett rätt lugnt schema till att det dök upp en massa saker som gjorde dagen rätt full.
 
Först hade jag möte på MTG, därefter lunchade jag, sen sprang jag vidare till en utbildning inför ett jobb jag ska göra där jag ska coacha säljare, sen ett möte inför ett tv-projekt vi ska göra, som ett slags start up-möte, och därefter rep med Showeriet. Puh!
 
Så otroligt roligt med alla projekt! Viktigt bara att jag håller strukturen, annars är det lätt att det blir kaos. Strukturen är nyckeln, mina vänner!