Fashionistor - ni har ordet!

Hej kompis!
 
Är på väg hem från killen. Har jobbat sjukt mycket administrativt idag. Gött att få undan grejer och checka av på listan. Hos min kille har jag inte på mycket kläder, så det får liksom bli en blandning av allt.
 
Vad heter den här stilen? Nån fashionista som kommer på ett bra ord?
 
På väg hem för att svida om inför arbetskväll med teamet i balansekonomi. Vad härligt det är att få jobba på föreläsningar och hela tiden påminnas och ta del av allt inspirerande som sägs!

Showeriet i final!

Hej kompis!
 
SHOWERIET HAR GÅTT VIDARE TILL FINAL!
 
Vi har deltagit i en tävling som heter Danskarusellen, en danstävling. Nu fick vi veta att vi är i final! Så himla roligt!
 
Finalen går av stapeln den 26 april på Brygghuset på Odenplan. Köp biljetter på danskarusellen.se!
 
Varmt välkommen!
 

Hetsig måndag!

Hej kompis!
 
Oj oj, igår var en tuff dag! Från att ha haft ett rätt lugnt schema till att det dök upp en massa saker som gjorde dagen rätt full.
 
Först hade jag möte på MTG, därefter lunchade jag, sen sprang jag vidare till en utbildning inför ett jobb jag ska göra där jag ska coacha säljare, sen ett möte inför ett tv-projekt vi ska göra, som ett slags start up-möte, och därefter rep med Showeriet. Puh!
 
Så otroligt roligt med alla projekt! Viktigt bara att jag håller strukturen, annars är det lätt att det blir kaos. Strukturen är nyckeln, mina vänner!

Röde orm

Hej kompis!

Idag var jag på teater med pappa. Quality time. Vi träffas väldigt sällan, så det var trevligt att spendera tid. Vi käkade lunch och var på teater.

Röde orm på Intiman.

Sonny Eriksson och jag. Alla utom han tycker namnet är roligt.

Föreställningen är sjukt rolig, och speciellt som recensionerna säger så kom den igång bättre efter första akten. Skådespelarna var duktiga, of course, de är ju proffs, men jag upplevde det lite svårt att göra denna på svenska. Men skrattade gjorde vi båda!

Hur blir du ekonomiskt fri?

Hej kompis!

Idag jobbar jag med Balansekonomi.


Vi har kick off med över 300 personer. Den första med så mycket folk och ett team på femton personer. Jag är med och jobbar i teamet. Vi pratar om hur vi når våra drömmar, och skaffar frihet att göra det vi vill, när vi vill. Och vet vi inte våra drömmar så tar vi reda på det.

Och hur skapar vi vår egna pengamaskin och blir ekonomiskt fria? Det pratar vi också om.