Lugn inspelningsdag

Hej kompis!

Idag har vi haft det lugnt på inspelningen, och det gör att vi har haft tid att lattja lite.

Min inspelnings-asskollega Nicole tyckte att det var en bra idé att tjuvåka på elektrikern Finnurs MC.

Vi båda har krockat bilar. En av oss i ett hus på Gotland, den andra i ett träd. Båda på grund av trötthet, och båda klarade sig bra. Gissa vem som gjorde vad!

Lugn dag.. Spelar in vid vatten, underbart!

Haklapp

Hej kompis!

Idag hade vi trettio statister på plats på Fröken Friman. Jag tycker att det är sjukt roligt med mycket folk och allt flöt på bra. Såhär ser det ut när vi sitter och äter.


Alla har så dyrbara och fina kläder på sig så det får inte spillas. Därför har man haklapp. Ser roligt ut och ack så användbart det är!


Det har varit en lång dag idag och inatt kunde jag inte sova alls. Så nu vid kvart i nio ser det ut såhär hemma hos mig.

Godnatt!

Egentid

Hej kompis!

Idag har jag haft en mängd egentid. Var på pedikyr först, resultatet blev:


Nöjd med färgen. Jag lade ut frågan på Instagram om vilken färg jag skulle ta, och min lillkusin Arvid skrev lila. Så det blev lila.

Därefter satte jag mig på Muffin Bakery på Linnégatan. Om det inte hade varit för att de hade en uteservering med solstolar så hade jag aldrig gått in. Helt fantastiskt skönt att sitta där och läsa, mitt på en lugn gata i stan i en solstol.

Därefter lyckades jag få en sistaminuten-tid att göra manikyr också. Studio Ava som jag brukar gå till är totalt fullbokade, så nu fick jag chansa på ett nytt ställe. Jag ogillar det då det inte brukar bli ett bra resultat på andra ställen, eller att det är medelmåttig service eller omysiga lokaler. Men nu hittade jag tiden via sistaminutentider.se som jag varmt vill rekommendera. Sistaminuten-tider till 40% rabatt. 

Resultatet blev snyggt, även om jag tycker att de ser något tipexade ut.


Vi får se hur de håller sig :)

Pedikyr på Studio Paus

Hej kompis!

Idag är jag ledig!! Vilket resulterar i mycket egen-tid och att jag verkligen tar hand om mig själv.

För ett tag sen var jag på pedikyr på en skola, men den sköna spakänslan infann sig aldrig plus att pedikyren inte riktigt hållt, så idag är jag tillbaka på mitt favoritställe när det gäller pedikyr; Studio Paus.


Jag har märkt att i den här skönhetsbranschen när det gäller pedikyr och manikyr så får du verkligen det du betalar för. Betalar du lite, förvänta dig inte ett ypperligt resultat och härliga lokaler. Men betalar du högre så ska du verkligen förvänta dig det. Studio Paus har däremot lyckats att hitta ett mellanläge: Bra priser OCH bra behandlingar i underbart mysiga lokaler.


Låt oss se vad vi kan hitta på med dessa trötta fötter. Vilka färger gillar du i sommar? Det finns ju en uppsjö med nagellack att välja på, och det är så trist att alltid köra rött eller rosa. De färgerna är härliga och funkar alltid, samtidigt som de är så uppenbara. Det vore roligt att ha färger som inte är så uppenbara för sommaren men de kanske man tröttnar på eller så blir det inte fint?

Dessa problem man ställs inför när man är ledig alltså...

BLOGGTORKA!

Hej kompisar!

Åh herregud! Det har varit bloggtorka här, jag är superledsen för det! Har jobbat som en tok på SVT de senaste veckorna så jag har verkligen bara gått upp på morgonen, jobba, kommit hem på kvällen och somnat. Det är superkul att jobba och resulterar tyvärr i att andra uppgifter, som bloggen, får ta mindre plats i livet. 

Jag vill verkligen tacka er som dagligen är inne på bloggen trots att inläggen lyst med sin frånvaro. Jag vill uppskatta er för att ni håller ut!

Men idag är det lördag, det är helt lugnt på stan, och jag är ledig. Semesterkänslan börjar infinna sig vilket är lite farligt för jag har faktiskt en vecka kvar på jobbet. Så det gäller att inte börja logga ut innan det är helt klart.

Vad ska du göra på din semester?