Lugn inspelningsdag

Hej kompis!

Idag har vi haft det lugnt på inspelningen, och det gör att vi har haft tid att lattja lite.

Min inspelnings-asskollega Nicole tyckte att det var en bra idé att tjuvåka på elektrikern Finnurs MC.

Vi båda har krockat bilar. En av oss i ett hus på Gotland, den andra i ett träd. Båda på grund av trötthet, och båda klarade sig bra. Gissa vem som gjorde vad!

Lugn dag.. Spelar in vid vatten, underbart!

Haklapp

Hej kompis!

Idag hade vi trettio statister på plats på Fröken Friman. Jag tycker att det är sjukt roligt med mycket folk och allt flöt på bra. Såhär ser det ut när vi sitter och äter.


Alla har så dyrbara och fina kläder på sig så det får inte spillas. Därför har man haklapp. Ser roligt ut och ack så användbart det är!


Det har varit en lång dag idag och inatt kunde jag inte sova alls. Så nu vid kvart i nio ser det ut såhär hemma hos mig.

Godnatt!

Egentid

Hej kompis!

Idag har jag haft en mängd egentid. Var på pedikyr först, resultatet blev:


Nöjd med färgen. Jag lade ut frågan på Instagram om vilken färg jag skulle ta, och min lillkusin Arvid skrev lila. Så det blev lila.

Därefter satte jag mig på Muffin Bakery på Linnégatan. Om det inte hade varit för att de hade en uteservering med solstolar så hade jag aldrig gått in. Helt fantastiskt skönt att sitta där och läsa, mitt på en lugn gata i stan i en solstol.

Därefter lyckades jag få en sistaminuten-tid att göra manikyr också. Studio Ava som jag brukar gå till är totalt fullbokade, så nu fick jag chansa på ett nytt ställe. Jag ogillar det då det inte brukar bli ett bra resultat på andra ställen, eller att det är medelmåttig service eller omysiga lokaler. Men nu hittade jag tiden via sistaminutentider.se som jag varmt vill rekommendera. Sistaminuten-tider till 40% rabatt. 

Resultatet blev snyggt, även om jag tycker att de ser något tipexade ut.


Vi får se hur de håller sig :)