Carros kokostoppar

Hej kompis!

Min kille har varit på golfresa i några dagar, så jag tog över hans lägenhet (han har ju tv, vaskamangö), OCH jag tog även över köket. Och det är en drumroll på den egentligen, eftersom att jag ALDRIG står i köket. Matlagning, nä. Det får andra sysselsätta sig med.

Hur som helst, så fick jag ändå inspiration till att laga mat (förmodligen för att ingen annan gjorde det åt mig), och det var rätt kul. Och, jag bakade! Jag hittade ett superenkelt recept på kokostoppar, och enkelt är ju kul!JA, det ser ut som att ett barn har gjort detta. För mig är det mest en vinst att jag bara gjort det. Utseendet får liksom komma i efterhand... eller inte alls.

Oh, de är doppade i mörk choklad. Kanske därför utseendet sket sig. Ha. Ha.

Vad får dig att slappna av?

Hej kompis!

Igår var det fantastiskt väder! Jag solade, var hemma och tittade på film, och försökte ta hand om min förkylning som jag åkt på. Och jag kände att jag behövde vara nära naturen så jag tog en promenad till Långbro park.
Jag la mig under träden på gräset och låg och tänkte. Jag har sagt det förut och jag säger det igen; när man stänger av världen runt omkring och bara låter hjärnan vara och jobba fritt så händer det magiska saker. Det är som att svar på frågor kommer till en. Så härligt!

Hur gör du för att slappna av och samla energi?

Tips för dig som gillar The Notebook och A walk to remember

Hej kompis!
 
Filmerna som baseras på Nicholas Sparks böcker är de bästa romantiska filmerna jag vet. Inte en enda är en vanlig "romantisk drama", utan alla har en mening, och lämnar mig på slutet i en oas av tårar och tankar. Ni vet, en sån film där man sitter av eftertexterna, och sen ett tag till och bara tänker. Glada tårar, ledsna tårar - tusen tankar. 
 
Om du liksom jag är ett fan av exempelvis The Notebook, A walk to remember, Dear John eller Safe Heaven, så rekomenderar jag dig denna:
 
Den har noll med Nicholas Sparks att göra, men är lika hjärtgripande, sorglig och eftertänksam. LÄS DEN!
 
 
För dig som vill fortsätta gråta, men hellre ser en film, så rekomenderar jag den här. 
 
 

Framgångsmöte med järngänget från Stockholm Lokalradio

Hej kompis!

Igår var jag och lunchade i  Kaknästornet tillsammans med mina partners in crime på Stockholm Lokalradio; Thobias och Erik.


Vi satt längst upp och det var en fantastiskt view! Tyvärr svårt att få med den på foto på grund av ljuset. Men åk dit! En solig dag rekommenderas.

Vi hade möte inför hösten och om våra storslagna framtidsplaner, och jag måste säga att det är riktigt häftigt att diskutera sånt med människor som har lika höga ambitioner som en själv, och som man litar på att de gör det de ska för att nå dit.

Det kommer inte bara bli en spännande höst för oss, utan även för DIG om du är intresserad. Snart kommer vi att erbjuda dig möjligheterna som finns för dig att ta del av hos oss, så håll utkik! Vi kommer berätta mer inom de närmsta två veckorna.