Grannens konst

Hej kompis!

Häromdagen var jag hos Sandras granne och tittade på hennes konstverk.Alla dessa har hon skapat. Så jäkla häftiga! Hon kommer upp med sin hemsida snart, då ska jag dela med mig av den till er.

Tack för all kärlek!

Hej kompis!

Tack för ert engagemang gällande min kompis relation med pappan till hennes barn. Ni är många som bryr er, frågar, undrar, förfäras den framförallt, sprider omtanke, kärlek och hjälpande händer.

Det är viktigt att tydliggöra att allt jag skriver om deras relation är godkänt av henne. 

Jag har även fått många frågor om hur deras snack gick, har det löst sig, vad händer nu. Så fort jag får, och om jag får, ska jag posta det inlägget.

Kram på er!

Shopping på Ross

Hej kompis! 

Det är ju vinter här i Santa Cruz, vilket betyder att det är runt tjugo grader och sol.  Ingen utom jag sitter och solar på dagarna. Just nu är klockan halv sex på kvällen och jag sitter ute vid köpcentret. En man kom precis ut ur en restaurang och sa "It's winter, your not supposed to sit outside!". Bortskämda jävel, haha. Jag njuter så jag njuter så jag njuter av solen.

Jag har precis varit och shoppat på ett ställe som heter Ross. Många billiga kläder och många dyra märken som är billigare i den butiken.

Dessa plagg blev till fyra stycken, väl utvalda raringar. Så jobbigt att shoppa fina vårgrejer här när jag vet att jag kommer komma hem till vinter och slask.

Nu, efter min lilla paus, ska jag gå in och kolla skor. Jag tycker ändå att jag har varit duktig på att bara köpa det jag faktiskt behöver. Det ska bli ett nöje att få komma hem och rensa ur både garderob och hem.

Småbarnsbestyr

Hej kompis!

Igår tog jag hand om Liam medan hans föräldrar var ute och hade ett snack (som gick bra btw), och jag skulle lägga Liam innan de kom hem.

Innan läggning ingår ju blöjbyte. Och det är inte så att jag inte vet hur man byter blöja, jag har ju gjort det förut. Däremot var det uppenbarligen svårt att veta vilket håll blöjan skulle sitta. Det stod ingenstans och det var inte tydligt heller när jag väl satt på blöjan.

Så hur som helst, när jag hade lagt honom och föräldrarna kom hem, så berättade Sandra att jag hade satt på blöjan åt fel håll. Sen skrattade hon. 

Uppdatering

Hej kompis!

Okej, så fort jag får ett godkännande av min kompis så ska jag berätta om incidenten Imorse och om pappan till Liam som tycker att vi är galna. Men just nu har dom ett snack om hur du ska fortsätta sina liv, tillsammans eller inte. Jag och Liam tittar på Herkules och äter middag. Förhoppningsvis kommer hans minnen från Imorse att fade away. I just wanted to tell you guys since its been lite sådär med uppdateringar idag.