Träning- jag ger upp!

Hej kompisar!

OMG, idag har jag varit på ett spinningpass! Asså gud, jag höll på att dö. 


Nyduschad och superfräsch! Jag trodde att jag skulle spy och svimma när jag var klar, men kanske inte för att jag kämpade som ett as. Jag kämpade, men inte som ett as. Är man dålig då? Jag har SÅ lätt att ge upp när det gäller träning och är lite jobbigt. Mycket annat kan jag kämpa mig igenom, men träning och flås, där ligger jag i underkant. Men nu är det gjort, och imorn är det vattengympa. På't igen ba!

Träning deluxe

Hej kompis! 
 
Idag har jag suttit och jobbat undan en rad grejer med bokförlaget. Det är många saker som händer nu och allt ska gå i lås, mycket att hålla reda på i huvudet. Men roligt! Det är häftigt att se när saker händer och idéer blir resultat. 
 
Dessutom har jag bokat in tre träningspass den här veckan! "Wowowowow tänker ni, ska det verkligen bli av?" Well, det återstår väl att se. Det är ett spinningpass (never done that så det ska bli kul), ett vattengympapass (absolut done that, men bara i poolen i solen på utlandsresor, så jag hoppas att jag blir lika nöjd här hemma), och sen ett mage/ryggpass (som jag behöver träna upp men tycker att det verkar asjobbigt, så jag tog det som bara är en halvtimme. Intensivt och bra.).
 
Lokalerna ligger nära mig, så jag kan inte ha en bortförklaring där. Jag är otränad så ja, det kommer att vara jobbigt, men det kommer bli bättre om jag håller igång det. Ingen bortförklaring där. Träningspassen ligger på förmiddagar och mornar, vilket är bra för att jag då har träningen gjord. Efterråt kan jag jobba, och jag jobbar ändå bäst på eftermiddagen och kvällen. 
 
Jag har ingen våg och inget måttband, så jag kan inte mäta resultatet, det är väl det som skulle få mig att bli omotiverad då, eftersom att jag gillar att se resultat. MEN DÅ FÅR JAG VÄL GE MIG UT OCH KÖPA ETT MÅTTBAND OCH EN VÅG DÅ! Eller, helst bara måttband, jag gillar inte vågar. 
 
 
 

Mello

Hej kompis!

I helgen var det mello igen!

Under showen satt vi i pressrummet där schlagerstämningen inte hade infunnit sig sen förra gången. Endast journalister som skriver så fingrarna glöder, så man får väl köpa att en inte tjoar och tjimmar.


Sen var det efterfest! Det går till så att vi journalister kommer dit och inväntar artisterna och efter klockan tolv är det förbjudet att filma. Well, problemet den här gången var att vi fick stå och vänta i över en timme på artisterna, och klockan slog över tolv. Inte så bra.

Klippbilder och artister är det som gäller.

Filminspelning

Hej kompis!

Häromdagen hade jag en roll i en film som min  kompis producerar.
"Du ska spela en sån som tycker att du är assnygg" sa de. Well, inga problem i den här snygga outfiten!

I'll let you know när den visas!

Pre-Valentine

Hej kompis!

Igår firade jag och killen pre-Valentine och JAG lagade mat! Vilket är så ovanligt eftersom att jag har hatat att laga mat. Well, nu ville jag skämma bort honom, och dessutom är det roligare att laga mat när man bor själv.


Han skapade bruschetta som förrätt.

Och jag skapade en laxgratäng som varmrätt. 

Efterrätten blev chokladig, och jag fick slicka skålen.