Skaffade en personal shopper

Hej kompis!
 
Idag var jag hos en personal shopper i en känd klädesbutik, och min förhoppning var att hon skulle få fason på mig och min stil och mina kläder. Det hände inte. Hon var bra, jag var envis, och kände att kläderna hon plockade fram inte passade min stil. Jag vill ha kläder som skriker WOOW, och när jag ser de har jar de på mig vill jag känna att jag glänser i de och har energi. Det kände jag inte med de plaggen som fanns. Det var rätt tråkiga, neutrala plagg, och jag vill se ut som en stjärna, till och med i basplagg. Om inte annat vill jag kunna kombinera de så att jag känner mig som en stjärna.
 
Det blir helt enkelt till att leta bidare. Det jag fick med mig hem var iallafall att vitt baslinne som smiter åt och är tight, detta för att underlätta när jag har på mig en t-shirt. Så att det ser snyggare ut helt enkelt. Så det är en investering i guess.
 
Har du använt dig av personal shopper och hur gick det? Budgeterar du för kläder och hur mycket pengar lägger du på kläder i månaden? Help! Hur gör man?