Läskig tv-pilotinspelning slutar med tacky tv-show

Hej du!
 
Igår var jag på en pilotinspelning för en ny tv-serie. En pilot betyder att ett par tv-människor på ett produktionsbolag har fått en idé till ett nytt tv-program och behöver spela in ett provasvnitt för att visa för kanalerna.
 
Jag fick en förfrågan för några veckor sen då jag hade svarat på en annons. Det stod "Hämtar du dig snabbt i oanade situtationer?" Ja, såklart jag gör! Tänkte jag. Så när jag fick samtalet fick jag svara på frågor som "Vem är du i en grupp?" "Vad gör du om något du inte har räknat med händer?", "Vad ska hända för att du ska bli stressad?", och så vidare. Jag trodde först att det skulle vara nån sån här "Improvisera på stan"-grej, att de behövde orädda människor som kunde bjuda på sig själva, dolda kameran-grejer i butik eller nåt. Men icke.
 
 
Efter nån vecka ringde de tillbaka och sa att jag hade blivit utvald. Jag skulle vara på plats 10-17, fick kass lön och ingen mat. Det jag fick veta var att jag skulle gå in i ett rum. Inget mer. Jag svarade att jag var tvungen att tänka på det.
 
Så jag tänkte på det i ett dygn, och hade en massa tankar för mig. PrincipCarro som tänkte "NÄ, men jag har minsann lätt att svimma, så jag behöver mat!", och "NÄ! Jag tänker minsann inte tacka ja till något som inte ger mig bra betalt och en massa mat, jag sätter faktiskt värde på mig själv!". Tankar som inte verkar så konstiga egentligen, om det inte hade varit för att jag börjar märka vad jag tänker när jag är på gång att rättfärdiga mitt beslut om att göra ett val baserat på att jag är rädd.
 
Och för att utvecklas behöver jag gå ur min comfort zone, och i det här fallet var det kontrollbehovet som jag behövde öva på. Så jag vägde för och emot, emot vann, så jag sket i det och svarade att jag tackade ja till erbjudandet. Så. Då var det gjort. Phew....
 
...eller inte. 
 
Till slut kom dagen jag skulle vara med, och jag åkte till produktionsbolaget och skulle spela in iallafall. Jag var väldigt nervös innan, jag menar, det enda jag visste var att jag skulle gå in i ett rum och sen hade jag INGEN aning om vad som skulle hända! Jag hade fantiserat om spökhus eller äckliga ormar och hade intalat mig att jag då skulle vara hård och vänligt men bestämt tacka nej och gå därifrån. HMPF!
 
Men det var inget sånt. 
 
Jag kom dit och träffade ett gäng andra deltagare, som jag inte fick prata med. Sen kom teamet ut och berättade vad det hela gick ut på. Och som du förstår så får jag inte berätta, men det var helt ofarligt. Däremot, när programmet blir verklighet och de riktiga deltagarna kommer in så kommer det att kunna bli RIKTIGT tacky! Jag menar alltså, du trodde att inget kunde slå sexande 18-åringar i Big Brother och kiss i poolen Paradise Hotel, men you have seen nothing yet! Jag personligen skulle inte vara med i programmet när det går live, men som tur är finns det andra som kan stå för underhållningsvärdet.
 
Och såklart, jag LOVAR att säga till när du kan söka.