Beauty favorites!

Men hallå där i julmörkret!
 
För ett tag sen var jag på Acadermiamässan och där fick jag en hel del pressprodukter, och TACK för de måste jag säga. Otroligt tacksam! Jag provar en efter en med jämna mellanrum, och igår hade jag en egenkväll, ni vet, choklad, tända ljus, glossigt magasin och facial mask. Låter mysigare än vad det var, beror nog på mitt icke ombonade hem, MEN men.
 
 
 
 
 
Såhär ser jag ut med smink, en dag efter hårt jobb. Nu råkar min hy inte göra sig själv rättvisa på den här bilden, den ser ju förfärligt len ut med en massa lyster, det beror nog på ljuset. Högst upp i pannan har jag fått en massa finnar! Helt galet, jag har aldrig haft finnar i hela mitt liv, och helt plötsligt vaknar jag med knotter. Jag känner mig som en handfallen tönt där jag sitter och tycker att hela världen går under och hundrar hur i helsike man tar itu med lite finnar. 
 
 
Som tur var hade jag fått denna lilla kräm som jag nu har provat. Den ska man smeta in på prickar på huden så det var vad jag gjorde. Jag måste ge den väldigt bra betyg! Den gjorde sitt jobb direkt och redan efter en kvart kände jag skillnad. Hur den funkar på dig vet jag inte, men på mig fungerade den ypperligt! 
 
  
 
Här nedan ser du en facial mask, och ännu längre ner hittar du hur den ser ut. Den ska man ha på i tjugo minuter och gärna tre dagar i rad. Det är Hollywoodstjärnornas favorit, och jag upplever att den ger ansiktet lyster och att jag känns fantastiskt len! Softer than a babys bottom!
 
                                                       
     
 
PRODUKTINFORMATION
Flashmud Brightening Treatment är en multi-sensorisk formula som ger ett långsiktigt resultat med en uppljusande och utjämnande känsla. Den har en kraftfull, innovativ och komplex multi-brightening formula som ger en jämn och strålande hud full av lyster. Flashmud ger ett omedelbart och långsiktigt resultat. Med ”clever multi-size built-in pre-exfoliator particels" som optimerar hudens förmåga att absorbera den högteknologiska formulan. Flashmud ger dig en omedelbar känsla av en uppljusad och strålande hud.
Passar alla åldrar och hudtyper. För både kvinnor och män.
 
ANVÄNDNING
 
Massera på i cirkulära rörelser. Låt sitta i 20 minuter, med tiden blir masken mer transparent. Skölj av med ljummet vatten. Använd 3 dagar i rad för bästa resultat. Använd ett högt solskydd efter du använt Flashmud för att bibehålla dess egenskaper.
 
 
 
 
 
 
Testade även denna organolja från Loelle, fungerar till både hår och hud. Jag hade den i håret i tjugo minuter och tvättade sen ur det. 
 
Användning på hår: 
Den rena arganoljan kan användas outspädd i håret. Som hårinpackning för att återfå glans och lyster (värm oljan en aning, massera in i längderna, vira en varm handduk runt håret, låt verka 20 min, tvätta ur eller låt verka över natten.) 
Några droppar efter styling mot frissighet eller torra och klyvna hårtoppar. Att massera in i hårbotten mot klåda.

Användning på hud: 
Den rena arganoljan kan användas outspädd på ansikte och kropp. Att användas som dag och nattcreme eller att blandas ut med din befintliga. Att blanda med ansiktsmask/lera, Loelles Rhassoul lera, för ett lenare resultat. 
Att ha i Loelles Rosenvatten för ett mer återfuktande ansiktsvatten. Före och efter solning över hela kroppen. Som massageolja. Gör en egen bodyskrubb med kaffesump eller socker. Att smörja in torra läppar med. Mjuka upp nagelband och spruckna hälar. 
Som badolja. Sammanfattningsvis kan arganoljan bidra till en rad positiva effekter, så som återfettning och återfuktning av huden, stimulera ärrläkning och lindra bristningar, förhindra nedbrytning av hudens celler,
minska klåda i hårbotten, återfukta torrt och skadat hår. En allt i allo olja som bör stå i var mans badrumsskåp.
 
 
Jag får INTE får betalt för att skriva om dessa produkter, utan rekomenderar de för att jag gillar de själv =).