Myyysbilder som blev misslyckat

Tja du!
 
Du vet hur de alltid lyckas få till så där höstigt mysiga bilder i alla glossiga magasin? Well, låt oss säga att jag och min kompis Julia gjorde ett tappert försök när vi hade vår photo shoot. Men att det var way mycket svårare än vad det ser ut på alla mysiga reklamer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi gjorde ändå ett tappert försök!
 
 
 
 
 
 
 
 

Beauty favorites!

Men hallå där i julmörkret!
 
För ett tag sen var jag på Acadermiamässan och där fick jag en hel del pressprodukter, och TACK för de måste jag säga. Otroligt tacksam! Jag provar en efter en med jämna mellanrum, och igår hade jag en egenkväll, ni vet, choklad, tända ljus, glossigt magasin och facial mask. Låter mysigare än vad det var, beror nog på mitt icke ombonade hem, MEN men.
 
 
 
 
 
Såhär ser jag ut med smink, en dag efter hårt jobb. Nu råkar min hy inte göra sig själv rättvisa på den här bilden, den ser ju förfärligt len ut med en massa lyster, det beror nog på ljuset. Högst upp i pannan har jag fått en massa finnar! Helt galet, jag har aldrig haft finnar i hela mitt liv, och helt plötsligt vaknar jag med knotter. Jag känner mig som en handfallen tönt där jag sitter och tycker att hela världen går under och hundrar hur i helsike man tar itu med lite finnar. 
 
 
Som tur var hade jag fått denna lilla kräm som jag nu har provat. Den ska man smeta in på prickar på huden så det var vad jag gjorde. Jag måste ge den väldigt bra betyg! Den gjorde sitt jobb direkt och redan efter en kvart kände jag skillnad. Hur den funkar på dig vet jag inte, men på mig fungerade den ypperligt! 
 
  
 
Här nedan ser du en facial mask, och ännu längre ner hittar du hur den ser ut. Den ska man ha på i tjugo minuter och gärna tre dagar i rad. Det är Hollywoodstjärnornas favorit, och jag upplever att den ger ansiktet lyster och att jag känns fantastiskt len! Softer than a babys bottom!
 
                                                       
     
 
PRODUKTINFORMATION
Flashmud Brightening Treatment är en multi-sensorisk formula som ger ett långsiktigt resultat med en uppljusande och utjämnande känsla. Den har en kraftfull, innovativ och komplex multi-brightening formula som ger en jämn och strålande hud full av lyster. Flashmud ger ett omedelbart och långsiktigt resultat. Med ”clever multi-size built-in pre-exfoliator particels" som optimerar hudens förmåga att absorbera den högteknologiska formulan. Flashmud ger dig en omedelbar känsla av en uppljusad och strålande hud.
Passar alla åldrar och hudtyper. För både kvinnor och män.
 
ANVÄNDNING
 
Massera på i cirkulära rörelser. Låt sitta i 20 minuter, med tiden blir masken mer transparent. Skölj av med ljummet vatten. Använd 3 dagar i rad för bästa resultat. Använd ett högt solskydd efter du använt Flashmud för att bibehålla dess egenskaper.
 
 
 
 
 
 
Testade även denna organolja från Loelle, fungerar till både hår och hud. Jag hade den i håret i tjugo minuter och tvättade sen ur det. 
 
Användning på hår: 
Den rena arganoljan kan användas outspädd i håret. Som hårinpackning för att återfå glans och lyster (värm oljan en aning, massera in i längderna, vira en varm handduk runt håret, låt verka 20 min, tvätta ur eller låt verka över natten.) 
Några droppar efter styling mot frissighet eller torra och klyvna hårtoppar. Att massera in i hårbotten mot klåda.

Användning på hud: 
Den rena arganoljan kan användas outspädd på ansikte och kropp. Att användas som dag och nattcreme eller att blandas ut med din befintliga. Att blanda med ansiktsmask/lera, Loelles Rhassoul lera, för ett lenare resultat. 
Att ha i Loelles Rosenvatten för ett mer återfuktande ansiktsvatten. Före och efter solning över hela kroppen. Som massageolja. Gör en egen bodyskrubb med kaffesump eller socker. Att smörja in torra läppar med. Mjuka upp nagelband och spruckna hälar. 
Som badolja. Sammanfattningsvis kan arganoljan bidra till en rad positiva effekter, så som återfettning och återfuktning av huden, stimulera ärrläkning och lindra bristningar, förhindra nedbrytning av hudens celler,
minska klåda i hårbotten, återfukta torrt och skadat hår. En allt i allo olja som bör stå i var mans badrumsskåp.
 
 
Jag får INTE får betalt för att skriva om dessa produkter, utan rekomenderar de för att jag gillar de själv =).

Julmys med vännerna

Hej du!
 
Igår efter pilotinspelningen för tv (som du kan läsa om här: http://savethelastdance.blogg.se/2015/december/laskig-tv-pilotinspelning-slutar-med-tacky-tv-show.html) så åkte jag hem till en av mina närmsta vänner som hade bjudit in till julmys. 
 
Och mys vart det!
 
 
Middag, pepparkaksbak, champagne, julmust, vänner. Härligt! Det är inte ofta sånt händer i min värld, alla är så upptagna med allt hela tiden, så det är verkligen värt när det väl händer och nån tar tag i det och bjuder in.
 
Julia sitter och smuttar på glögg!
 
 
Här pågår det ett experiment...
 
 
Som mynnar ut i det här...Bilden heter "Om Christina vore blond".
 
 
 
 
 
 
 

Läskig tv-pilotinspelning slutar med tacky tv-show

Hej du!
 
Igår var jag på en pilotinspelning för en ny tv-serie. En pilot betyder att ett par tv-människor på ett produktionsbolag har fått en idé till ett nytt tv-program och behöver spela in ett provasvnitt för att visa för kanalerna.
 
Jag fick en förfrågan för några veckor sen då jag hade svarat på en annons. Det stod "Hämtar du dig snabbt i oanade situtationer?" Ja, såklart jag gör! Tänkte jag. Så när jag fick samtalet fick jag svara på frågor som "Vem är du i en grupp?" "Vad gör du om något du inte har räknat med händer?", "Vad ska hända för att du ska bli stressad?", och så vidare. Jag trodde först att det skulle vara nån sån här "Improvisera på stan"-grej, att de behövde orädda människor som kunde bjuda på sig själva, dolda kameran-grejer i butik eller nåt. Men icke.
 
 
Efter nån vecka ringde de tillbaka och sa att jag hade blivit utvald. Jag skulle vara på plats 10-17, fick kass lön och ingen mat. Det jag fick veta var att jag skulle gå in i ett rum. Inget mer. Jag svarade att jag var tvungen att tänka på det.
 
Så jag tänkte på det i ett dygn, och hade en massa tankar för mig. PrincipCarro som tänkte "NÄ, men jag har minsann lätt att svimma, så jag behöver mat!", och "NÄ! Jag tänker minsann inte tacka ja till något som inte ger mig bra betalt och en massa mat, jag sätter faktiskt värde på mig själv!". Tankar som inte verkar så konstiga egentligen, om det inte hade varit för att jag börjar märka vad jag tänker när jag är på gång att rättfärdiga mitt beslut om att göra ett val baserat på att jag är rädd.
 
Och för att utvecklas behöver jag gå ur min comfort zone, och i det här fallet var det kontrollbehovet som jag behövde öva på. Så jag vägde för och emot, emot vann, så jag sket i det och svarade att jag tackade ja till erbjudandet. Så. Då var det gjort. Phew....
 
...eller inte. 
 
Till slut kom dagen jag skulle vara med, och jag åkte till produktionsbolaget och skulle spela in iallafall. Jag var väldigt nervös innan, jag menar, det enda jag visste var att jag skulle gå in i ett rum och sen hade jag INGEN aning om vad som skulle hända! Jag hade fantiserat om spökhus eller äckliga ormar och hade intalat mig att jag då skulle vara hård och vänligt men bestämt tacka nej och gå därifrån. HMPF!
 
Men det var inget sånt. 
 
Jag kom dit och träffade ett gäng andra deltagare, som jag inte fick prata med. Sen kom teamet ut och berättade vad det hela gick ut på. Och som du förstår så får jag inte berätta, men det var helt ofarligt. Däremot, när programmet blir verklighet och de riktiga deltagarna kommer in så kommer det att kunna bli RIKTIGT tacky! Jag menar alltså, du trodde att inget kunde slå sexande 18-åringar i Big Brother och kiss i poolen Paradise Hotel, men you have seen nothing yet! Jag personligen skulle inte vara med i programmet när det går live, men som tur är finns det andra som kan stå för underhållningsvärdet.
 
Och såklart, jag LOVAR att säga till när du kan söka.