Premiär på Aloe!

Hej kompis!

Nu har jag haft middagspremiär på den nya restaurangen Aloe i Älvsjö. En gastronomisk matexplosion var vad det var! Otroligt hemtrevligt, och för att inte tala om maten. Min favorit var desserten ;). För dig som älskar mat och vin så är detta en perfekt upplevelse, för dig som kan smälla i dig en burgare lika gärna som en tjusig middag så är detta pengarna i sjön, eller en fantastisk upplevelse.

Mysig inredning. En av delägarna startade restaurangen Esperanto som ligger i Stockholm, och den har en stjärna i Guide Michelin. Denna restaurang har inte det ännu men har precis blivit recenserade i White Guide.

Så suddig, så synd! Men du väljer mellan sju eller fyra rätter, med eller utan dryckespaket. För den ultimata upplevelsen väljer du sju rätter med dryckespaket- och ser till att inte behöva gå upp tidigt eller köra bil dagen efter.


Första lilla rätten.

Sista efterrätten. Kaffe och brioche 

Vår servitör var otroligt duktig Och presenterade alla viner och rätter och var superkunnig. Verkligen att rekommendera!

Sminkmodell - och service?

Hej kompis!

Idag har jag varit sminkmodell på en skola här i Stockholm. Jag har varit det rätt mycket genom åren, och något som är rätt genomgående är att hur duktiga tjejerna än är på att sminka, så är bemötandet på skolan bland lärare och elever inte världsklass. Men idag fick jag träffa en tjej som heter Belinda och hon var verkligen toppen! Supertrevlig samt gjorde det där lilla extra för att kolla om jag var nöjd och hade det bra. Att vara sminkmodell får vi inget betalt för utan ställer upp. Ibland tror jag att sminkskolornas tanke är att de gör MIG en tjänst genom att sminka mig, när det egentligen är tvärtom.

Hur som helst, Belinda var otroligt trevlig och såhär såg det ut.

Innan smink och ögonbryn var gjorda.


Noppade ögonbryn och ena halvan av ansiktet gjort. Jag hoppas du ser vilken halva ;)
Såhär blev Slutresultat och temat var kvällsmake. Vad tycks?