Audition för Disneyland Paris

 
I morse var jag på Audition för Disneyland Paris.
 
Kön ringlade sig lång och vi var över 200 som var där.
 
Trots att jag gått på en miljon auditions så blir jag fortfarande nervig när jag står i kön. Tittar på alla andra och ser hur tränade och duktiga de är. I dessa sammanhang har jag aldrig känt mig trygg eller duktig, det är nästan bara passion som spelat roll.
 
På auditionen så fick vi signa på ett avtal om att vi inte fick berätta något om den och avslöja konfidentiella saker. Så jag kan ju tyvärr inte berätta så mycket, även fast jag inte fattar vad som var konfidentiellt.
 
Jag gick tyvärr inte vidare, men jag tyckte att jag var duktig så det är skönt att jag känner mig nöjd. Det var många duktiga som inte gick vidare, många oduktiga som gick vidare, så det fanns inte riktigt någon logik i uttagningen. Men, så är det ju alltid. Mycket typecasting, vissa har helt enkelt en look som passar. Så det finns många olika möjligheter att gå vidare på vilket är bra.

TV4 is calling!

Och inte för Hallåajobbet den här gången, utan för programmet Tv-soffan.
 
Jag anmälde mig kille dit för några dagar sen. Han är from som ett lamm tycker de flesta, men då har de flesta inte sett honom titta på fotboll eller golf på tv. KAOS! Och hysteriskt roligt! Han blir som förbytt, och det skulle inte spela nån roll om det står tio nakna brudar framför honom, eller om han blev erbjuden tio miljoner på stående fot. Han är så engagerad,entusiastisk, förbannad, frustrerad, glad. Han sitter, står, hoppar, vankar och sliter sitt hår. Himla kul att se!
 
Nu var det dock så, att de ville att vi båda två skulle komma på casting, vilket inte var planerat. Däremot har ju jag pratat med tvn sen jag var liten, så det kanske kan bli kul.

Hår före och efter. Tack L'Oréal!

Igår var jag hårmodell och färgade håret lila. Det kan du läsa om här: http://savethelastdance.blogg.se/2015/april/haret-blir-lila.html
 
Däremot så blev resultatet inte lila.
 
 
 
 
 
 
Jag är supernöjd med håret! Som du säkert förstår så  gör inte bilderna håret rättvisa, och det visar framförallt inte frisörernas hårda arbete som ligger bakom. 
 
Tack till er på L'Oréal!

Gör om, gör rätt!

Hej kompis!

Igår repade vi med ljud, ljus och kostym. Så jäkla häftigt, nu börjar det bli på riktigt verkligen! Det är helt sjukt att vi har premiär imorn!

Emelie tillika vår kulturella ledare posar i sin snygga outfit.

Här har vi vår kostym. Backstage, och lite kaos. Mer kaos här än på scen och tur är väl det!

Här bjuds på ett fantastiskt vackert nummer, både sceniskt och sångmässigt.

Igår fick vi feedback på showen och våra nummer, kanonbra! Nu är det bara att förenkla, göra om och göra rätt!

Håret blir lila!

Hej kompis!
 
Igår var jag hårmodell, och ville ha en look som jag kallar vårsnygg "med lite edge". Hade egentligen ingen aning om hur jag ville att det skulle se ut.
 
Såhär såg jag ut innan:
 
 
 
Efter konsultationen bestämde de sig för att göra en utrensning. Jag vet inte vad det betyder, men de la i något medel och tvättade ut en farsa färg. Efter det kände jag mig snygg och klar att gå, haha. Och då hade de inte ens börjat lägga i färg. Efter utrensningen la de i lila färg. Jag blev rädd.
 
 
Återkommer med resultatet.