Stavgång

Hej kompis!

Idag är det ett perfekt väder för stavgång, så det är vad jag har sysselsatt mig med efter praktiken, där vi för övrigt var på förhandsvisning av en ny biofilm, Hallonbåtsflyktingen.

Nu blir det hem och göra kursuppgifter innan det är rep med showeriet.

Sep. 26, 2014

Hej kompis!

Nu sitter jag på tåget till Göteborg, på väg ner till bokmässan. Där ställer Express You Bokförlag ut, kom gärna förbi i monter A02:49.

De böcker jag förkovrar mig i just nu är dessa.


Det är perfekt när man sitter inomhus i höstrusket. Och ett par tända ljus till det.Sända själv

Hej kompis!
 
Nu har jag kommit hem från praktiken och ska strax käka lunch. Ikväll ska jag fira att jag har gjort alla uppgifter i min kurs (att fira är också en uppgift) med middag och bio. Om det blir som jag vill.
 
Idag var Ella Lemhagen gäst på radion, väldigt roligt och intressant att prata och lyssna på henne.Vad händer på praktiken då? Nästa vecka ska jag lära mig studion och tekniken så att jag kan lära mig att sända själv. Om det sen blir så är en annan femma, men så länge jag kan det så är det ju bra :)
 
Igår testade jag föresten stavgång! Har provat det förut och det kändes verkligen bra att göra det igen. Gött att gå med stavar och lyssna på radio och musik. Eventuellt kör jag ett till pass senare idag, men det är så onajs när det regnar bara. Men men, suck it up i guess.