Stavgång

Hej kompis!

Idag är det ett perfekt väder för stavgång, så det är vad jag har sysselsatt mig med efter praktiken, där vi för övrigt var på förhandsvisning av en ny biofilm, Hallonbåtsflyktingen.

Nu blir det hem och göra kursuppgifter innan det är rep med showeriet.

Sep. 26, 2014

Hej kompis!

Nu sitter jag på tåget till Göteborg, på väg ner till bokmässan. Där ställer Express You Bokförlag ut, kom gärna förbi i monter A02:49.

De böcker jag förkovrar mig i just nu är dessa.


Det är perfekt när man sitter inomhus i höstrusket. Och ett par tända ljus till det.Sända själv

Hej kompis!
 
Nu har jag kommit hem från praktiken och ska strax käka lunch. Ikväll ska jag fira att jag har gjort alla uppgifter i min kurs (att fira är också en uppgift) med middag och bio. Om det blir som jag vill.
 
Idag var Ella Lemhagen gäst på radion, väldigt roligt och intressant att prata och lyssna på henne.Vad händer på praktiken då? Nästa vecka ska jag lära mig studion och tekniken så att jag kan lära mig att sända själv. Om det sen blir så är en annan femma, men så länge jag kan det så är det ju bra :)
 
Igår testade jag föresten stavgång! Har provat det förut och det kändes verkligen bra att göra det igen. Gött att gå med stavar och lyssna på radio och musik. Eventuellt kör jag ett till pass senare idag, men det är så onajs när det regnar bara. Men men, suck it up i guess. 
 
 

Reality, livsplan och stavgång

Hej kompis!
 
Nu har jag varit och spelat in en scen för en pilot till en realtyserie. En pilot är som själva "provavsnittet" som en kanal kan se så att de kan bestämma om de vill köpa in konceptet eller inte. Det var mycket roligt och ett riktigt proffsigt, energiskt gäng som gjorde det.
 
Nu har jag kommit hem och sitter och skapar mig en plan för mitt liv, en av mina fantastiska uppgifter jag har genom kursen jag går. Vad har jag för talanger och fallenheter och hur kan jag skapa mig min framgång genom de. Hur mycket kan jag tjäna i aktiva och passiva inkomster, osv. Det känns sjukt roligt att få fokusera på att göra nåt som jag tycker är kul och samtidigt är bra på OCH få möjlighet att se hur jag kan tjäna pengar på det.
 
Snart är det dags för ett träningspass på Itrim och ikväll bjuds det på stavgång. Det var länge sne jag gick med stavar, men fan vad skönt det är! Och riktigt bra träning också. Den där inställningen att "det är pinsamt, bara pensionärer gör det" har jag aldrig haft, vilket är skönt. Om du har möjlighet, släpp den du med.
 
Puss!

Filma reality

Hej kompis!
 
Den här veckan håller jag på att ställa om hela min hjärna. Uppgång halv sex på morgonen och gå och lägga mig tiiiidigt på kvällen. Mycket att ta in under praktiken, men förjävla kul och herregud vad mycket jagh ar lärt mig på bara några dagar.
 
Igår var en dag då jag då min energi gick upp och ner. Framförallt under kvällen under min kurs, då härlig, positiv framåtanda blandades med frustration. Jag fick tips och hjälp från min grupp vilket kändes sjukt bra. Det behövs andra som tycker och tänker och inflitrerar hjärnan ibland för att ge den nya perspektiv. 
 
Idag ska jag filma en pilot för en reality, senare gå och gymma. Det var länge sen nu så det ska bli trevligt.
 
Tjing tjing