Två män och en babe

Hej kompis!

Häromdagen gjorde jag en intervju med ett band som var i stan, Nickleback heter de. Vi pratade om sex, drugs and rock and roll- och att de hatar frågor som har med deras musik att göra. De vill hellre bli frågade om de tror att aliens finns.Vet du inte vad du ska börja med?

Hej kompis!
 
Jag har hittat ett sånt himla bra sätt att ta itu med saker på. Som du vet så blir jag lätt otålig, vill se snabba resultat, men tappar lätt fokus. I vissa situationer iallafall. Dett händer speciellt när jag har mycket på mitt bord och gör en massa saker samtidigt. Jag fick ett tips genom en bok som jag vill dela med mig av. Detta tips är gjort ett stålverk i USA extremt framgångsrikt, kanske det kan hjälpa dig också ;)
 
 
 
 
 
TIPS!
Ponera att du har en massa saker du ska ta itu med på jobbet imorgon. Innan du går från jobbet IDAG, så skriv en lista på allt du behöver göra imorgon. Därefter rangordnar du listan så att det viktigaste hamnar överst. Imorgon när du kommer till jobbet, så betar du av listan uppifrån och ner. Om du inte hinner med alla saker så behöver du inte oroa dig, du gör ju ändå det viktigaste först :)
 
En väldigt simpel lösning egentligen, men den lilla detaljen med att rangordna listan med det viktigaste först har jag inte gjort, bara skrivit ner det som måste göras och gjort det som är lättast att checka av, alltså det som går snabbast att göra, men som kanske inte är viktigast. 
 
Jag gör såhär, och det har effektiviserat och förenklat mycket!
 
PSST!
Givetvis kan du göra en sån här vid andra tillfällen, jag ska exempelvis göra en på lördag när jag ska rensa källaren och lägenheten.

Nov. 04, 2014

Hej kompis!

Just nu sitter jag på tunnelbanan och är på väg för att träffa min balansgrupp. Vi ska titta på fonder, aktier och andra bra investeringar. Det är häftigt att ha sin alldeles egna grupp, där de kan saker som inte jag kan och vice versa. Man hjälper varandra och strävar mot samma mål.

Idag är det föresten #nohatese-dagen. Hur har du bidragit?