Hur ser din visionboard ut?

Hej kompis!
 
Idag är min bröstfrustration ett minne blott. Förmodligen för att det regnar och är ett astråkigt väder. Jag är fortfarande fundersam kring hur jag ska palla sommaren genom att inte ha bikini, men det kanske löser sig. Jag får i värsta fall se ut som 50 i förtid, trots att jag igår gjorde en ansiktsbehandling som var anti aging (som egentligen var min mammas men som jag fick hoppa in och ta). Men det var bra, lika bra att förebygga att huden ser ut som skit om tio år på grund av solning, dåliga eller inga hudkrämer. Det är viktigt att se till sin kropp så att den mår bra.
 
Idag har jag gjort lite ekonomiuppgifter som jag har fått via en utbildning jag ska gå på Balansekonomi. Jag propsar fortfarande för den, ett seminarium i Stockholm is coming up den tionde juni, jag ska gå för tredje gången. Säg till om du vill haka på.
 
Inspiration, engagemang och livsglädje är vad den bjuder på. Lite frustration, tårar, skratt därtill.
 
Annars så har jag fått en hel massa egentid ikväll! Pojkvännen har bestämt sig för att leka med sin dator på annan ort, vilket gör att jag kan mysa med bra böcker och tända ljus ifred, helt utan att nån klagar på att det luktar för mycket. Jag ska också ta tag i att göra ett Visionboard för sommaren. Det är så mycket jag vill göra! Ha flera riktiga soldagar (förra året hade jag bara en), tjäna en massa pengar (på ett eller annat sätt), åka båt (segla eller motorbåt), umgås med vänner, träna och hålla mig i form. Så mycket vilja, så lite struktur.
 
HEPP!

Var nöjd med minihyllan!

Asså, you guys!!!
 
Jag är SÅ ARG! Idag har jag gått igenom varenda jäkla underklädesbutik för att hitta en bikini som är snygg, sexig, glamourös och goregous. Inte så höga krav kan man tycka, alla vill väl känna sig snygga på stranden? 
 
Jag var inne på Twilfit och berättade vad jag ville ha. Expediten tog fram ett bar bh:ar varav jag kände mig tvungen att säga att jag inte var 50 år. Då plockade hon en fram en gul bikini med vita prickar på, varav jag kände mig tvungen att säga att jag inte var 15, jag är 25!
 
Det blev ingen bikini. Varenda bikini jag har sett ser varken snygga eller sexiga ut. HERREGUD, JAG ÄR 25! Hur svårt kan det vara att få känna sig lite snygg på stranden?!
 
OCH VAD ÄR PROBLEMET?
Jo det ska jag säga! Det är att jag är född med tuttar som inte ser ut som myggbett och som klarar sig med en liten pluttbikini för 50 kronor på H&M. Jag har, icke självvalt, fått massiva bomber som bara växer, och växer och växer, och tydligen så hinner inte underklädesindustrin med min tuttutveckling.
 
MEN DU GICK JU NER 17 KILO?
Ja, det gjorde jag minsann! Och på min första konsultation, när jag fortfarande var överviktig, så sa min coach på Itrim lite försiktigt att det ju "tyvärr var brösten som försvinner först när du går ner i vikt". HALLELUUUUJAH, tänkre jag! Men vad tror ni hände? DE GICK UPP EN STORLEK! Hela jag försvann och kvar var ett par jätteboobisar.
 
Det är så frustrerande och känns som ett jäkla nederlag att gå in och veta vad jag vill ha men inte kunna få det bara för att jag inte passar in i mallen. Att gång på gång prova de få bikinsar som finns i min storlek, i specialaffärer, inte känna att nån sitter bra eller ser bra ut, bli besviken och känna sig osnygg och tråkig. Och hittar jag mot förmodan en bikini så kostar de över 600 spänn. Den kostnaden får bara helt enkelt ingå i budgeten, men det suger. Så det här med att ni brudar vill operera tuttarna och skit, GÖR INTE DET! För ni kommer inte ha nånting till övers för det.
 
När jag blir en fet programledare och nån ascool designer vill göra ett samarbete med mig, då ska min första kollektion bestå av snygga underkläder för storbystade, så att vi slipper känna den här jäkla frustrationen och besvikelsen varje gång.
 
Men men, vi ses på stranden i sommar då. NUDISTSTRANDEN UPPENBARLIGEN!

Waxi waxi!

Hallååå där vänner!
 
Idag har jag vaxat mig! Jag har gjort det en gång tidigare, jag höll på att dö, så jag tänkte; varför inte göra det igen?! SMART VA?! So i did. Och jag var duktig, mycket duktig! Jag skrek mindre än när jag noppade ögonbrynen första gången. Både vaxaren och mitt moraliska stöd blev förvånade över tystnaden som rådde.
 
Varför gjorde jag det här då? Jo, för att jag ville. Min smärtgräns är ju minimal men nu har jag visat för mig själv att det är lite jävlar anamma i mig ändå! Jag kanske håller på att bli sådär skönhetsknäpp? Det sägs ju att folk som gör läpparna fortsätter med tuttarna, sen kinderna, låren, bla bla bla. Ni vet, att när du börjar göra nåt så kan du inte sluta så du börjar göra allt.
 
Är det det som håller på att hända mig mig? Först testar jag att noppa ögonbrynen, och nu vaxar jag mig?! Halvt skandalöst och onaturligt, bara en tidsfråga innan jag gör om hela mig själv. Äh vafan, vi har ju bara ett liv. Och apropå ekonomi, this was in the budget!
 
Jag vill rekomendera Elin på Bliss Harmoni som är helt fantastisk! En härlig gotländska som gör sköna ansiktsbehandlingar, massage och ja, sånt här. Kolla in hemsidan http://www.bliss-harmoni.se
 
Tjing!
 
 

Hitta ett lugn

Hej kompisar!
 
Idag har jag känt att jag behöver hitta ett lugn i kroppen. Skolan slutade tidigt så jag åkte hem och satte på musik, vill tipsa om om skivan "Svenska sommarvisor" på Spotify. Mysiga, roliga, härliga gamla låtar Taube-style. Sen städade jag undan en massa saker. Jag har för vana att vara väldigt slarvig och sprida saker omkring mig och nu är jag trött på att det ser så rörigt ut hemma, dags att ta tag i det innan jag gör nåt annat!
 
Jag älskar att städa och rensa. Inte bara för att det är skönt för själen, utan för att det ger struktur och ordning och reda. Tyvärr hinner jag inte alltid och prioriterar inte det så högt, därför kommer mina vänner som har varit hemma hos mig att höja på ögonbrynen när de ser att jag tycker att det är kul. För att det helt enkelt nästan alltid är lite rörigt.

50 shades of Grey och passiva inkomster.

Wow vänner!
 
Det här med ekonomi var verkligen något som tilltalade många. Och visst blir det kul när vi kan se hur det gynnar oss själva? Tänk om min pappa visste att jagh ar börjat intressera mig för sådant här. Jag som var den envisa dottern som inte ville bli banktjänsteman eller jurist, "bara för att man tjänar bra och ger mig ekonomisk trygghet". Jag skulle jag gå teater, bli Hollywoodstjärna. Vadå bank? Vadå pengar? Sånt där löser sig ju!
 
Tänkte jag.
 
Jag är glad för att jag har involverat mig i den ekonomiska filosofin som går ut på att "jag ska tjäna pengar när jag sover". Det känns mycket skönare, jag har inte tiden att vara på plats hela tiden, men däremot lägger jag  gärna in mycket tid en gång om det ger bra ekonomisk avkastning sen.
 
Något som definitivt ger en passiv inkomst, om det går bra, är att skriva böcker. Du skriver och sliter gratis ett tag, men när boken börjar sälja så har du inkomst till den dag du dör. Mer eller mindre iallafall. Idag har jag suttit och korrekturläst en bok som jag tror att det kommer gå svinbra för! Det är en själslig variant av erotikboken "50 shades of Grey", som för övrigt var helt fruktansvärd, men den innehöll mycket erotik som typ hela världen verkade gilla. Om man gillar när folk gör illa sig så är den säkert läsvärd.
 
Den här boken jag nyss korrläst är inne på samma spår, fast inte bara fysisk erotik utan mer själslig. Och definitivt ingen som gör sig illa. Ni kommer att förstå när ni läser den. Ibland är den nästan som en terapibok, man hittar sig själv mycket i orden som står, trots att det är skönlitterärt. Den handlar om att släppa efter för sina begär, önskningar och den bittra vardagen för att istället komma fram till vad det är man egentligen vill. Det där som ger pirri magen och eld i själen. 
 
Det där som gör att själen springer före kroppen, ni vet.