Min första pudel!

Hej kompis!
 
Idag var jag i mataffären och skulle köpa naturgodis. Eftersom jag inte har ätit naturgodis tidigare så provsmakade jag en bit, av bara farten. Jag tänkte fel helt enkelt. Det var naturligtvis väldigt korkat och mitt tidigare inlägg både engagerade och irriterade många, varför jag vill be om ursäkt till er.  
 
Ibland klantar man sig och jag är den förste att be om ursäkt för det. Övriga frågor och kommentarer besvaras av min manager. Men eftersom att jag inte har någon så kan det ta ett tag. Eller så återkommer ni till mig. 
 
Hälsningar
Fröken Pudel

Till dig som får höra "Det går inte, du kan inte, du kommer aldrig att lyckas".

Hej kompis!
 
När du gång på gång misslyckas med det du tar dig för, hur kommer det sig att du reser dig upp och ger dig in i nya projekt? För det hoppas jag att du gör. Om inte, så finns det andra som gör det. En av de är entreprenören Johan, som jag såg på Nyhetsmorgon imorse. 
 
Jag vill tipsa om klippet. Det är för dig som har idéer som ingen tror på, drivkraft som du inte vet vad du ska göra av och en framåtanda. Du som vill nånstans men kanske inte vågar, eller du som vågar men vet inte hur.
 

Hollywoodfrun Gunilla Persson gästar Stockholms Lokalradio

Hej kompis!
 
Idag hade vi säsongsavslutning med Viva la vecka! WOW!! Vilket program det blev och vilken säsong det har varit! Det är hänt så otroligt mycket på de här månaderna. Från det att jag och Athena hoppade in som vikarier förra året till detta. Häftigt och tacksamt!
 
Vi spelade upp klipp och reportage från säsongen som varit och det blev en del pinsamheter, skratt och många "Jag är ju ändå rätt bra". Eller, för mig iallafall ;). Om du inte lyssnad på programmet så måste du gå in och göra det, vi spelade upp intervju med Gunilla Persson från Hollywood-fruar. Det var mycket intressant.
 
 
 
Antingen dansas det eller så fipplas det med telefoner under låtarna. Vi fotar, uppdaterar Viva la veckas facebook-sida, förbereder nyheter och snackar med fans.
 
 
Det är ju en häftig apparat jag står med. Love it!
 
 
Efter sändningen fick kom Johan från gruppen "De vet du" på besök. Med sin ascoola bil.
 

Grattis Axel!

Hej kompis!
 
Idag har jag, förutom att jag sänt radio, varit på min kära kusins konfirmationsmottagning! Han fick många presenter, (som jag helst ville öppna för att jag älskar paket), och jag gav honom en energidryck. Och jag tror att han gillade den presenten bäst för att han drack upp den direkt.
 
Jag ska även hälsa att han är en jävel på Mindcraft och om du vill följa honom på Youtube så ska du kolla in "cvrobber" som är hans användarnamn. Han har ett par 700 som följer honom. Jag vet inte riktigt vad han gör där, min journalistiska research har inte sträckt sig så långt, men jag tror att han gör det bra.
 
 
Grattis Axel!!
 
 
Mmmmm, everything for the food!
 
 
 
 
 
 
 
Kusin Clara och jag. Clara är en jävel på att rita och hon ska få designa min bröllopsklänning. Hon har även ett Instagramkonto med typ 600 följare. Slår mina 156.