Fotograf sökes!

Hej kompis!
 
Jag söker en fotograf till ett uppdrag i Augusti. Hör av dig via kommentarerna nedan (publiceras ej) så återkommer jag med mer info.

Min första pudel!

Hej kompis!
 
Idag var jag i mataffären och skulle köpa naturgodis. Eftersom jag inte har ätit naturgodis tidigare så provsmakade jag en bit, av bara farten. Jag tänkte fel helt enkelt. Det var naturligtvis väldigt korkat och mitt tidigare inlägg både engagerade och irriterade många, varför jag vill be om ursäkt till er.  
 
Ibland klantar man sig och jag är den förste att be om ursäkt för det. Övriga frågor och kommentarer besvaras av min manager. Men eftersom att jag inte har någon så kan det ta ett tag. Eller så återkommer ni till mig. 
 
Hälsningar
Fröken Pudel

Till dig som får höra "Det går inte, du kan inte, du kommer aldrig att lyckas".

Hej kompis!
 
När du gång på gång misslyckas med det du tar dig för, hur kommer det sig att du reser dig upp och ger dig in i nya projekt? För det hoppas jag att du gör. Om inte, så finns det andra som gör det. En av de är entreprenören Johan, som jag såg på Nyhetsmorgon imorse. 
 
Jag vill tipsa om klippet. Det är för dig som har idéer som ingen tror på, drivkraft som du inte vet vad du ska göra av och en framåtanda. Du som vill nånstans men kanske inte vågar, eller du som vågar men vet inte hur.
 
http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=2680419