Manus och bad

Hej kompis!
 
Jag landade på västkusten häromdagen!  Jag har läst mycket, varit på räkfrossa och dansat till Stensons. Eller, det blev inte så mycket dans för mig den här gången, av naturliga själ. Stensons är ett "Bana 1-band" som jag kallar det, dvs att de drar en annan publik som jag inte är så sugen på att dansa med. Iallafall drar de den publiken här i Mellbystrand. Öldrickarna och bröllopsbuggarna. Jag hade ju kunnat ha kul ändå förstås, men jag var rätt nöjd med att bara sitta och chilla (läs halvsova) i min kungatron, som stolen såg ut som.
 
Idag blir det bad, mer läsning samt manuspluggning. Vi har vår föreställning En midsommarnattsmardröm snart, jag hoppas att du kommer ihåg att köpa din biljett till den! Kolla in mer info här: https://www.facebook.com/events/1432500157014838/?ref=br_tf
 
Jag har sett att de har en utställning på Titanic i Halmstad, den skulle jag så gärna vilja gå på! Vi får se vad jag kan få till =).
 
Hur är er sommar?

Jul. 29, 2014

Hej kompis!

Igår kom vi hem från Järvsö, för att mellanlanda innan jag åker till västkusten, dit jag nu är på väg.

Inatt var jag så fruktansvärt rastlös. Hela den här veckan har jag bara tagit det lugnt, solat, badat, njutit och låtit tiden gå. Kanske all rastlöshet samlades och kom till mig inatt. Hur som helst, så bestämde jag att vi skulle nattbaka. Så det gjorde vi såklart.


Smält smör är bland det bästa när man bakar. Gärna mer än vad som står i receptet.


Smeten börjar ta sig. Min kille fick uppgiften att vispa smeten 'vit och porös', som det stod i receptet.

Resultatet blev en sockerkaka, men den gick åt för snabbt för att ta bild på. Men den blev fin.

Ballefrukost i solen ger nojighet

Hej kompis!
 
Det händer ju givetvis saker på bloggen utan att det uppdateras och sprids i sociala medier, det hoppas jag att du inte missar! Jag har många semesterbilder som ska upp, de kommer nästa vecka.
 
Idag är jag hemma och mellanlandar innan jag drar till västkusten ikväll för sista semesterveckan. Det ska bli skönt att få haffa solen och chillet en vecka till, och det ska bli skönt att få komma tillbaka till jobb, skola och praktik och få vara del i ett sammanhang igen. 
 
Jag åt frukost på ballen imorse och höll på att dö av solsting. Jag satt där i fem minuter liksom, hallå!! Snacka om noll uthållighet. Men det är inte kul när det är så varmt och jag inte har möjlighet att bada. Jag svimmade mycket när jag var yngre, på grund av värmen, därför blir jag alltid lite nojig. 
 
Uppdaterar en del från mobilen, det tar så lång tid där med lala bilder och grejer, men håll utkik! 
 
Hoppas att du har det fantastiskt i sommarvädret! 

Jul. 27, 2014

Hej kompisar!

Semester, semester, semester! Så himla skönt att bara göra ingenting. Jag är med min killes familj den här veckan, på deras underbara landställe i Järvsö. Jag äter och dricker gott, badar och solar alldeles lagom mycket och läser i kopiösa mängder. Jag har många bilder som jag vill visa för er, men har bara mobilen att uppdatera på och det tar sån jäkla lång tid. En bok jag läst är denna.


Gråtfest på den kan jag säga. Ungefär som The fault in our stars, eller Förr eller senare exploderar jag, som den heter på svenska.

Idag har jag varit på min första auktion ever! Det var himla roligt, och varmt. Det var kvalitétsauktion vilket betyder, som jag förstod det, att det säljs mycket dyrare grejer. Fina gamla soffor, skåp och byråar fanns det.
Sol, bad, semester

Hej kompis!
 
Idag sitter jag och skriver ett inlägg på en ipad. Trevligt, de här små teknikprylarna. Men jag föredrar enriktig dator, de här är för krångliga och tar för lång  tid.
 
Just nu är jag på min killes landställe och har det bra. Vi är här med hans familj. Solar, äter och dricker gott och bara har det bra. Det är jag så värd och jag anstränger mig för att försöka slappna av. Jag tittar till exempel i te på mobilen tusen gånger om dagen. Bara det! 
 
Jag har föresten lädt ut boken jag skrev om i mitt förra inlägg. Den var okej men slutet sög. Men om man vill läsa om människor som får allt om bakfoten, inte kommunicerar ut sina tankar och känslor, och dessutom vänta på att bomben aldrig exploderar, då ska man läsa boken!
 
Jag ar lite bilder jag ska visa er sen. Nu ska jag ut i solen, sen blir det utflykt. Om du också är lässugen, så kom ihåg att gå in på www.expressyou.se och titta efter vad som passar bäst för dig.
 
Vilka böcker tipsar du om i sommar?