Tips för att plugga distans?

Hej kompisar!
 
Jag har ju suttit och redigerat hela dagen och sen när jag kom hem så skulle jag försöka plugga ikapp mina franskastudier som jag har tagit på distans. Det är sjukt jobbigt att plugga på distans! Det står i övningsboken att man ska jobba i par, ha dialoger med varandra och sådär. Hur lätt är det när jag är solo? Jag försökte få min kille att plugga med mig, han vägrade.
 
Har ni pluggat distans? Vadhar ni för tips för att ha disciplin och behålla motivationen? Vore tacksam för alla tips!

Redigeringsnacke

Hej hej!
 
Åh herregud, dags att ta en paus i redigerandet.
 
Vi håller just nu på med att skapa personporträtt i radioversion. Vissa har redigerat mer eller mindre och ett och annat "men VAFAN!", "Jävla skit!" och "VART TOG ALLT VÄGEN?!" har hörts under dagen. Det är riktigt roligt att redigera, men det tar på krafterna och jag måste säga att redigeringsprogrammet Digas, det som Sveriges Radio använder, inte imponerar. Jag har använt bra mycket bättre program.
 
MEN! Since it is min framtida inkomstkälla (ja, jag räknar iskallt med det) så får jag se till att suck it up och bli vän med verktyget.
 
Jag hoppas att det ingår massagegaranti på Sveriges Radio, mina axlar och nacke kommer aldrig att bli vad de varit. Vi är tre tappra själar som har suttit med det här i sju timmar, idag, så nu ska v ifinish this och gå hem! Senare ikväll.
 
PUSS och KRAM!

Har du ett mål?

Hej kompisar.
 
Det är många av oss som har storslagna planer för hur vi vill att vår framtid ska se ut. Jag tror att du kommer att komma till där du ska vara/det du ska göra, ibland tar livet en del omvägar. Då kan det ta lite längre tid, men vad gör väl det? 
 
Något som jag däremot tycker är viktigt, är att ha ett mål. Det är iallafall något som har hjälpt mig extremt mycket.   Har du ett mål så fattar du hela tiden dina beslut baserat på om de är en väg till ditt mål eller inte. Men ta det lugnt. 
 
 

Vilken personlighetstyp är du?

Halloj halloj!
 
Igår kväll låg och jag läste en bok som heter "Personality plus" som jag tänkte tipsa om. Den jag läser är på engelska men den finns också att beställa på svenska. För er som är intresserade av att veta vilken personlighetstyp ni är och vill ha lättare att se vilka personlighetstyper era medmänniskor har och därigenom kunna kommunicera och påverka bättre, så tycker jag verkligen att du ska läsa den.
 
Den har ett test där du får kryssa i dina styrkor och svagheter, sen räknar du hur många du har fått ihop av varje och så kommer du fram till om du är exempelvis sanguine eller melankoliker. Kul va?