Let´s´dance-premiär!

Hej blogglovers!
 
Just nu är det säsongspremiär av Let´s dance. Jag tycker att det är så jäkl roligt att se och kändisarna kämpar så himla hårt! Det är inte lätt att dansa sånt där kan jag säga. Jag har ju dansat mycket bugg, fox och gnuss så jag har viss erfarenhet men att sträcka benen i en cha cha med skyhöga klackar är inget jag skulle klara av så lätt. Jag kan inte vänta tills jag får vara med och dansa i Let´s Dance, jag vill att den dagen ska komma NU!
 
Vad tycker ni om programmet hittills?
 
Duktiga Sigge och jag studerade skådespeleri på Calle Flygare Teaterskola tillsammans. Idag hejjar vi på henne och Benjamin Wahlgren. Denna bild från pressvisningen av Let´s Dance. Foto: Thobias Thorwid.
 

Going crazy with the tanning

Hej hörni. 
 
Idag har jag gjort nånting galet. Förmodligen inte något som världen skulle klassa som galet, men eftersom att jag inte vill ge mig in i saker utan att ha lite koll så var det här väldigt spontant och crazy för mig. Och jag gillar det, spontan is fun! Jag ska verkligen utmana mig själv att bara ge mig in i och hoppa på grejer utan att veta vad som väntar.
 
Well, I got spraytanned!! För första gången ever. På valentine så fick jag ett presentkort av min kille, på en salong. Idag gick jag förbi där och frågade vad jag kunde välja och då dök spraytanningen upp som förslag. So i DID! Direkt dessutom, ingen kalender needed!
 
Jag var väldigt noga med att jag inte ville bli orange efterråt och det har jag inte heller blivit. Jag har blivit naturligt brun, så som jag skulle se ut om jag solade utomlands. De var trevliga och jag rekomenderar er verkligen att gå dit. Salong Crea på Mariatorget.
 
OBS! Det som inte sades innan var att efter spraytanningen så får du inte varken tvätta dig eller duscha på tolv timmar. Den lilla detaljen förstörde min planering lite och jag fick skippa både att göra naglar och att gå och gymma så det borde de ha sagt innan. Men nu säger jag det till er =) Jag ska lägga upp bild på både mig själv och mitt hår sen.
 
Assååå... this isn´t me.
 
PS! För er Paradise Hotel-fans så kan jag avslöja att jag smyghörde att Aina går dit och spray tannar en gång i veckan. 

Allt hår klipps bort

Hey you guys!
 
Igår var jag hos min frisör och fixade håret. Jag är lite rädd, hon rensade verkligen ut det, och blonderade upp det. Det har blivit kort. Jag är rädd. Jag är alltid rädd när jag ska fixa håret. Jag är så töntig och hon är så tuff och ba "Men Carro, det växer ut igen!". Hon har ju rätt förstås. Men ens hår är speciellt, visst håller ni med?
 
Mycket hår...
 
 
Tråkig färg, livlöst hår, råttfärgad utväxt. 
 
 

Jag lägger upp en efter-bild senare, när jag känner mig snygg.