Let´s´dance-premiär!

Hej blogglovers!
 
Just nu är det säsongspremiär av Let´s dance. Jag tycker att det är så jäkl roligt att se och kändisarna kämpar så himla hårt! Det är inte lätt att dansa sånt där kan jag säga. Jag har ju dansat mycket bugg, fox och gnuss så jag har viss erfarenhet men att sträcka benen i en cha cha med skyhöga klackar är inget jag skulle klara av så lätt. Jag kan inte vänta tills jag får vara med och dansa i Let´s Dance, jag vill att den dagen ska komma NU!
 
Vad tycker ni om programmet hittills?
 
Duktiga Sigge och jag studerade skådespeleri på Calle Flygare Teaterskola tillsammans. Idag hejjar vi på henne och Benjamin Wahlgren. Denna bild från pressvisningen av Let´s Dance. Foto: Thobias Thorwid.
 

Going crazy with the tanning

Hej hörni. 
 
Idag har jag gjort nånting galet. Förmodligen inte något som världen skulle klassa som galet, men eftersom att jag inte vill ge mig in i saker utan att ha lite koll så var det här väldigt spontant och crazy för mig. Och jag gillar det, spontan is fun! Jag ska verkligen utmana mig själv att bara ge mig in i och hoppa på grejer utan att veta vad som väntar.
 
Well, I got spraytanned!! För första gången ever. På valentine så fick jag ett presentkort av min kille, på en salong. Idag gick jag förbi där och frågade vad jag kunde välja och då dök spraytanningen upp som förslag. So i DID! Direkt dessutom, ingen kalender needed!
 
Jag var väldigt noga med att jag inte ville bli orange efterråt och det har jag inte heller blivit. Jag har blivit naturligt brun, så som jag skulle se ut om jag solade utomlands. De var trevliga och jag rekomenderar er verkligen att gå dit. Salong Crea på Mariatorget.
 
OBS! Det som inte sades innan var att efter spraytanningen så får du inte varken tvätta dig eller duscha på tolv timmar. Den lilla detaljen förstörde min planering lite och jag fick skippa både att göra naglar och att gå och gymma så det borde de ha sagt innan. Men nu säger jag det till er =) Jag ska lägga upp bild på både mig själv och mitt hår sen.
 
Assååå... this isn´t me.
 
PS! För er Paradise Hotel-fans så kan jag avslöja att jag smyghörde att Aina går dit och spray tannar en gång i veckan. 

Allt hår klipps bort

Hey you guys!
 
Igår var jag hos min frisör och fixade håret. Jag är lite rädd, hon rensade verkligen ut det, och blonderade upp det. Det har blivit kort. Jag är rädd. Jag är alltid rädd när jag ska fixa håret. Jag är så töntig och hon är så tuff och ba "Men Carro, det växer ut igen!". Hon har ju rätt förstås. Men ens hår är speciellt, visst håller ni med?
 
Mycket hår...
 
 
Tråkig färg, livlöst hår, råttfärgad utväxt. 
 
 

Jag lägger upp en efter-bild senare, när jag känner mig snygg.

The Bachelor

Hey you guys!
 
I´m a sucker for this tv-show called "The Bachelor". Har alltid varit, kommer nog alltid att vara. Jag sitter hemma tittar på programmet och kommer på mig själv med att leva in mig i det så mycket. So stupid, but i just do. Jag gråter när det är sorgligt, skriker åt alla som inte kan kommunicera och suckar åt alla korkade personer. So bad till och med att min kille kommer fram och frågar vad som händer. Sen skrattar han.
 
Just nu tittar jag på  The Bachelor som går på söndagar. Självklart kan jag inte vänta i en vecka på att nästa avsnitt ska sändas så jag har löst det på annat sätt. Det är The Bachelor Season 17 om ni vill titta. Well, if you need some extra love i era liv och känna lite "Oooooh heeee´s soooooooo cuuuuuuuuuute" - känsla, you should definitly watch it!
 
Jag har till och med börjat drömma på engelska och får värsta superlängtan att flytta till USA. LET´S!

Pressträff

Hello you guys!
 
Jag lovade att jag skulle berätta mer om pressträffen. 
 
Det var min första pressträff så jag var ganska nervös. Jag vill ju gärna ha koll på saker och veta hur det går till men i det här fallet så ahde jag varken fått eller efterfrågat information så jag fick bara ta det som det kom. Och det gjorde jag för att utmana mig själv i att försöka släppa kontrollen. Mycket skönt!
 
Vi kom in på Grand Hotel, hängde in våra saker i garderoben, fick ett infoblad om deltagarna och gick in i spegelsalen. Där var det uppdukat med långbord med smörgåsar och cupcakes. Mmm, god frukost! Det fanns elva runda bord som dansarna senare skulle stå vid. Alla fotografer stod på rad, beredda att fota.
 
Först kom David och Jessica ner och pratade lite om säsongen. Sen presenterade de alla dansarna. Två och två kom de ut, gjorde ett litet dansmove och blev intervjuade av David och Jessica. Efter att alla hade gjort det så var det photosession, De ställde sig på rad och alla fotade.
 
Sen gick de och ställde sig vid sitt respektive bord och så fick alla armbåga sig fram för att intervjua de. Journalister stod i kö för att prata med de, drog iväg de för att fota de till en bättre bakgrund. Det märktes tydligt vilka kändisar som var journalisternas highlights. 
 
Sådär höll vi på ett tag. Det var jäkligt kul, alla dansare och kändisar var väldigt trevliga och genuina. Det bästa var att jag och min kollega Thobbe kom med sån otrolig energi jämfört med de andra journalisterna. Många journalister såg så  uttråkade och trötta ut. Fattar att de blir det om de har jobbat länge men den dagen jag blir så så slutar jag. Det här ska vara roligt och personligt! Den dag jag formas till tråktjej så får ni lova att säga till!
 
 
Frågor på det?