Har du ingen ishink?

Hej kompis!

Nyårsfirande idag! Kul! Jag hade ingen ishink så jag skapade en själv, av min bålskål och folie.

Om du har svårt att urskilja vars bålskålen är så förstår jag det. Den står där nånstans, mitt bland allt annat på mitt stökiga vardagsrumsbord.


Det ska nog tejpas och grejas lite till, men sen är det dags för isen att hoppa ner bland skumpan. Woop woop!

Bedöm mig och hjälp mig att utmana min rädsla

Hej kompis!
 
Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag med all kraft ska börja verka mina nyårslöften på självaste nyår. Well, det är idag. Därför ska jag göra något som jag tycker är skitläskigt. Och det är att bli bedömd. Bedömd när det gäller saker jag verkligen bryr mig om, när det gäller min kompetens. Jag gör det flera gånger varje år, på olika castings och auditions. Vissa jobb vill jag ha, andra provar jag för bara för att hålla det igång. Det här är ett jobb jag verkligen vill ha.
 
Varför gör jag det här? För att ju mer jag vågar utmana mina rädslor, desto bekvämare blir jag i obekväma situationer. Och desto mer obekymrad blir jag när något obekvämt uppstår. 
 
Här är min ansökan till TV4-hallåa. Utan att värdera mig själv, hylla eller ursäkta, ska du få ta del av den. Varsågod, bedöm mig.
https://www.youtube.com/watch?v=qe74mpPF5IM

Nyårspreppen

Hej kompis!

Nyårspreppen började igår med en härlig spraytan. Nu ser jag brun och fräsch ut, superhärligt!


Sen följdes det åt med en date med en kompis där vi snackade mål och värderingar. Riktigt härligt att få gå in i sig själv och ifrågasätta sig själv och andra, utmana varandra. Bolla.

Sen handlade jag käk till middagen ikväll. Till förrätt blir det hummer med svampstuvning (fick inte igenom att vi inte skulle ha svamp så fick snällt rätta mig efter mängden, som du vet så hatar jag svamp! Men vad gör man inte för husfriden.), och till efterrätt blir det hallonsorbet och vit choklad. Några glas skumpa däremellan blir det också. Kanske.