Nominerad till Stora Radiopriset

Hej kompisar!
 
Igår fick jag den fantastiska nyheten att vi på Stockholm Lokalradio är nominerade till Stora Radiopriset som "Årets Närradio". HUR FETT ÄR INTE DET??!! Faan vad coolt alltså! Det är det största som hänt sen alla priser och nomineringar under Ung Radiogalan tidigare i år. 
 
Stor eloge vill jag rikta till alla som jobbar med Stockholms Lokalradio, och framförallt medarbetarna Thobas Thorwid vars driv och målmedvetenhet är få förunnat, Erik Blom som som håller ställningarna, Athena Afshari för hennes höga energi och förmåga att alltid leverera och Jonas Santos som alltid kommer med kloka tankar, åsikter och finslipar i kanterna. BRA JOBBAT GÄNGET!!!
 
Nu preppar vi inför galan på Hamburger Börs i September!

Måste vara sjuk för att vara lugn

Hej kompis!
 
Igår låg jag helt sänkt hela dagen. Jag gick hem från skolan, åt lunch och somnade till en ny serie som jag börjat kolla på, "Orange is the new black". Sen låg jag däckad i feberfrossa. Knaprade piller gjorde jag också förstås. Telefonen avstängd. Så skönt.
 
Idag mår jag bättre, men jag har blivit heees!!! Vanligtvis försöker jag hålla mig hes när jag väl blir det, eftersom att jag så sällan blir det men tycker att rösten låter så jäkla najs. Men i helgen har vi show, jag ska sjunga och inte fasen kan jag vara hes då! Så nu får jag försöka be om att bli frisk istället. 
 
Jag mår fortfarande inte bra, dock bättre. Tack alla piller! Dagens recept för att bli frisk är att ta det förjävla lugnt och inte stressa. Inte skynda på nåt, typ "Nä nu är klockan halv elva, nu MÅSTE jag äta lunch" bara för att "man" ska liksom. Frankly my dear, i dont give a damn! 
 
Just nu står "Efter tio" på i bakgrunden, jag lyssnar på en ekonomi-podcast och snart ska jag äta frulle. Sen blir det en lång dusch. Öva lite texter, om jag orkar går jag till mitt favvo-café för att äta lunch och sen går jag hem och börjar packa inför flytten. Allt i väldigt lugn takt och i mån av ork. Så skönt! Men jobbigt att jag ska behöva bli sjuk för att jag ska lugna ner mig, haha.
 
Puss på dig!

Snor i hjärnan och förändringar

Hej kompisar!
 
Oj oj oj vad förkyld jag har blivit! Just nu sitter jag i skolan och försöker göra mina uppgifter. I helgen hade vi överraskningsfest för Johan, fan vad roligt det var! Berättar mer om det senare.
 
I söndags kurerade jag mig med pizza och film, mycket bra. Häromdagen skrev jag om mina projekt som jag kommer ha i höst: http://savethelastdance.blogg.se/2014/august/detta-ar-min-host-utbrand-eller-erkand.html
 
Detta har nu förändrats en del, vilket jag var fullt medveten om att det skulle göra. Det är så skönt när man kan luta sig tillbaka på erfarenheter och inte bli förvånad över vad som sker, utan bara lugnt ta in att det faktiskt sker förändringar. Det är ju omständigheterna som är livet =).
 
Nu får vi se vad som  händer istället, alltid öppnas en annan dörr. Mer fokus på det som sker istället för att lägga energi på det som inte sker. Jag är glad att jag har varit lösningsorienterad när det gäller detta iallafall.
 
Ja, jag vet inte riktigt vad jag skriver, jag har en massa snor i huvudet, så jag får väl förtydliga det sen.
 
CIAO!

Ta mina kläder!

Hej kompis!
 
Här har jag lagt upp en massa fina kläder som du kan fynda. Vissa är helt oanvända, andra är märkeskläder och en del är använt. Om du känner att du inte vill köpa men har en pryl, vinflarra, presentkort, biobiljetter, eller nåt annat du tror att jag är intresserad av istället, så går detta givetvis bra. Kommentera nedan vad du är intresserad av och vad du kan tänka dig att byta med.
 
Det mesta säljer jag får 20 spänn, som en symbolisk summa, klänningarna är nästan helt oanvända så kommentera nedan kan vi make a deal. Vill du prova eller titta som finns de på medis.
 
 Allt är i strlk medium/large.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aug. 21, 2014

Hej.

Jag sitter med sammanbitna käkar och försöker febrilt hålla tillbaka tårarna, hålla nervositeten i schack och fokusera på att inte spy. Ingen hit att göra det under morgonrusningen på tunnelbanan. Jag lyssnar på alldeles för glad dansbandsmusik och spelar bubble witch för att hålla tankarna på annat håll.

Och nej, det är inte min killes 30-årsångest jag delar. Grattis på dagen förresten. Utan det är min alldeles första begravning i vuxen ålder jag ska på. Av nån jag faktiskt känner. Av nån som inte alls borde ha en begravning. Fy.

I år är det tio år sen vi graduated från högstadiet. Idag är första gången delar av klassen ses på tio år. På din begravning. Jävligt sätt att ses på.

Alla tankar åt din familj, flickvän och vänner. Hoppas att du har jävligt roligt där uppe i himlen, och lever livet lika bekymmerslöst och glädjefyllt som du gjorde här. Du som alltid ställde upp, aldrig såg problem och är den självklara bilden brevid hakuna matata. Det bästa är att vi kommer att ses igen. Det tar bara lite längre tid än det borde gjort.